2017-01-24 00:57


Prinţul Johan al Olandei s-ar putea să nu se mai trezească din comă

 |  18:18

Prinţul olandez Johan Friso, suprins de o avalanşă săptămâna trecută, în timp ce se afla pe o pârtie de schi din Austria, se află încă în comă şi este posibil să nu se mai trezească niciodată, potrivit medicilor austrieci care îl au sub supraveghere.

Aflat în vacanţă în staţiunea Lech din Austria, prinţul Johan al Olandei a fost suprins de o avalanşă şi îngropat mai bine de 15 minute în zăpadă, manevrele de resuscitare durând aproape o oră. Prinţul de 43 de ani a fost transportat de urgenţă la un spital din Innsbruck, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Aceştia susţin că în timpul cât a stat sub zăpadă au avut loc suferinţe cerebrale puternice şi că “s-ar putea să dureze ani de zile până se trezeşte sau s-ar putea să nu-şi mai revină niciodată”.

“Nu putem spune azi cu certitudine dacă prinţul Friso îşi va căpăta cunoştiinţa vreodată", a spus dr. Koller, care este şeful unităţii de traumatologie de la Spitalul Universitar din Innsbruck. "În ce mai fericit caz va fi nevoie de o reablitare neurologică care va dura luni, dacă nu ani de zile", a precizat el. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-11

TAGURI: prinţul Johan Friso, Olanda, avalanşa, Austria, comăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image