2017-01-19 00:06

POLITICA


Proaspăt înscris în PC, deputatul Ciuhodaru îşi face planuri pentru Primăria Iaşi. „Felix” transferă un medic care a schimbat 3 partide în 2 ani

 |  19:12
Proaspăt înscris în PC, deputatul Ciuhodaru îşi face planuri pentru Primăria Iaşi. „Felix” transferă un medic care a schimbat 3 partide în 2 ani

Deputatul Tudor Ciuhodaru şi-a anunţat ieri înscrierea înPartidul Conservator. Deşi e mult mai cunoscut ca medic decât ca parlamentar,el dă semne că intenţionează să facă mai multă politică de acum încolo. Deputatde Iaşi din 2008, Ciuhodaru nu exclude o candidatură a sa la primăria oraşuluide pe malul Bahluiului.

Înscris ieri înPartidul Conservator, deputatul ieşean Tudor Ciuhodaru arată că are deja planurimai mari. Cu toate că recunoaşte că e încă devreme, el spune că nu exclude ocandidatură pentru funcţia de primar al Iaşiului. „Deocamdată e devreme să măgândesc, dar nu exclud o candidatură la primărie. Momentan am de gând să îmicontinui proiectele legislative pentru municipiul Iaşi, atât în domeniulsănătăţii, cât şi în cel administrativ”, a declarat Ciuhodaru pentru „Puterea”.

Jocuri încâlcite la Iaşi

O eventualăcandidatură a lui Ciuhodaru pentru postul de primar al Iaşiului ar puteacomplica relaţiile în mega-alianţa dintre PNL, PSD şi PC. Primarul în funcţieal Iaşiului este Gheorghe Nichita, preşedintele filialei locale a PSD, iar postulde primar e râvnit şi de liberalii ieşeni, unul dintre aceştia fiind fostulministru liberal al educaţiei, Cristian Adomniţei, candidat în 2008 la PrimăriaIaşi. Contactat de reporterii „Puterea“, Adomniţei a avut numai cuvinte delaudă pentru Ciuhodaru, însă nu s-a arătat entuziasmat de o eventualăcandidatură a medicului. „Domnul Ciuhodaru este o persoană remarcabilă caintelectual. Rămâne de văzut dacă şi ca politician se va ridica la nivelul personalităţii”,a declarat Adomniţei pentru „Puterea“, evitând să spună dacă va sprijini ocandidatură a lui Ciuhodaru la primărie.

Profil de medic de urgenţă

Tudor Ciuhodarueste deputat din 2008, însă e mult mai cunoscut opiniei publice ca fiind şefulUnităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Universitar din Iaşi, din aceastăpostură având nenumărate apariţii tv. Chiar şi discursul său de ieri de laînscrierea în PC a fost construit pe imaginea de medic de urgenţă. „Formaţiuneamea e de medic de urgenţă şi probabil că acest lucru mă face să recunoscoriunde o urgenţă, chiar şi în politică. Din punctul meu de vedere, România arenevoie de un tratament urgent, pentru că fără un tratament urgent şicorespunzător această ţară devine iresuscitabilă”, a declarat deputatul ieri,la înscrierea în PC.

În cei doi ani decând Ciuhodaru e parlamentar, el a reuşit să treacă deja prin mai multepartide, PC fiind a treia formaţiune politică în care se înscrie. Ciuhodaru afost ales deputat în 2008 din partea PSD, dar a demisionat în ianuarie 2010 pentrua se duce la UNPR. Aventura progresistă a medicului a durat chiar mai puţin, elfiind exclus în iunie anul trecut din partidul ministrului Gabriel Oprea, dupăce a votat pentru moţiunea de cenzură a Opoziţiei pe tema reducerii salariilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
10 Ian 2011

Acest personaj este un ca rierist de profesie care cocheteaza de multa vreme cu Antenele lui Felix .. . Nu exista probleme priv ind sanatatea oamenilor l a care acesta sa nu apara pe sticla si sa isi dea cu presupusul ... Chiar d aca problemele alea apar la Dalga si medicul de ac olo ar avea ce spune ... nu! apare Ciuhodaru si zi ce! Dumitru Iuga - tiiu20 01@yahoo.com

Adauga un comentariu

Random image