2018-12-18 17:47


Proaspăt înscris în PC, deputatul Ciuhodaru îşi face planuri pentru Primăria Iaşi. „Felix” transferă un medic care a schimbat 3 partide în 2 ani

 |  19:12
Proaspăt înscris în PC, deputatul Ciuhodaru îşi face planuri pentru Primăria Iaşi. „Felix” transferă un medic care a schimbat 3 partide în 2 ani

Deputatul Tudor Ciuhodaru şi-a anunţat ieri înscrierea înPartidul Conservator. Deşi e mult mai cunoscut ca medic decât ca parlamentar,el dă semne că intenţionează să facă mai multă politică de acum încolo. Deputatde Iaşi din 2008, Ciuhodaru nu exclude o candidatură a sa la primăria oraşuluide pe malul Bahluiului.

Înscris ieri înPartidul Conservator, deputatul ieşean Tudor Ciuhodaru arată că are deja planurimai mari. Cu toate că recunoaşte că e încă devreme, el spune că nu exclude ocandidatură pentru funcţia de primar al Iaşiului. „Deocamdată e devreme să măgândesc, dar nu exclud o candidatură la primărie. Momentan am de gând să îmicontinui proiectele legislative pentru municipiul Iaşi, atât în domeniulsănătăţii, cât şi în cel administrativ”, a declarat Ciuhodaru pentru „Puterea”.

Jocuri încâlcite la Iaşi

O eventualăcandidatură a lui Ciuhodaru pentru postul de primar al Iaşiului ar puteacomplica relaţiile în mega-alianţa dintre PNL, PSD şi PC. Primarul în funcţieal Iaşiului este Gheorghe Nichita, preşedintele filialei locale a PSD, iar postulde primar e râvnit şi de liberalii ieşeni, unul dintre aceştia fiind fostulministru liberal al educaţiei, Cristian Adomniţei, candidat în 2008 la PrimăriaIaşi. Contactat de reporterii „Puterea“, Adomniţei a avut numai cuvinte delaudă pentru Ciuhodaru, însă nu s-a arătat entuziasmat de o eventualăcandidatură a medicului. „Domnul Ciuhodaru este o persoană remarcabilă caintelectual. Rămâne de văzut dacă şi ca politician se va ridica la nivelul personalităţii”,a declarat Adomniţei pentru „Puterea“, evitând să spună dacă va sprijini ocandidatură a lui Ciuhodaru la primărie.

Profil de medic de urgenţă

Tudor Ciuhodarueste deputat din 2008, însă e mult mai cunoscut opiniei publice ca fiind şefulUnităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Universitar din Iaşi, din aceastăpostură având nenumărate apariţii tv. Chiar şi discursul său de ieri de laînscrierea în PC a fost construit pe imaginea de medic de urgenţă. „Formaţiuneamea e de medic de urgenţă şi probabil că acest lucru mă face să recunoscoriunde o urgenţă, chiar şi în politică. Din punctul meu de vedere, România arenevoie de un tratament urgent, pentru că fără un tratament urgent şicorespunzător această ţară devine iresuscitabilă”, a declarat deputatul ieri,la înscrierea în PC.

În cei doi ani decând Ciuhodaru e parlamentar, el a reuşit să treacă deja prin mai multepartide, PC fiind a treia formaţiune politică în care se înscrie. Ciuhodaru afost ales deputat în 2008 din partea PSD, dar a demisionat în ianuarie 2010 pentrua se duce la UNPR. Aventura progresistă a medicului a durat chiar mai puţin, elfiind exclus în iunie anul trecut din partidul ministrului Gabriel Oprea, dupăce a votat pentru moţiunea de cenzură a Opoziţiei pe tema reducerii salariilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUMITRU IUGA
10 Ian 2011

Acest personaj este un carierist de profesie care cocheteaza de multa vreme cu Antenele lui Felix ... Nu exista probleme privind sanatatea oamenilor la care acesta sa nu apara pe sticla si sa isi dea cu presupusul ... Chiar daca problemele alea apar la Dalga si medicul de acolo ar avea ce spune ... nu! apare Ciuhodaru si zice! Dumitru Iuga - tiiu2001@yahoo.com
Random imageUltimele stiri


loading...