2019-01-17 17:21


PROBLEME pentru PSD: Mihai Chirică dă în JUDECATĂ partidul

 |  21:43
PROBLEME pentru PSD: Mihai Chirică dă în JUDECATĂ partidul

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a decis să dea în judecată organizaţia judeţeană, dar şi pe cea naţională a Partidului Social Democrat, deoarece consideră că nu a fost informat de deciziile CEx şi i-a fost încălcat dreptul la apărare.

Primarul Mihai Chirica s-a adresat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Iaşi, cu o acţiune în contencios administrativ şi fiscal, în cadrul căreia a chemat în faţa instanţei Partidul Social Democrat (PSD), condus de Liviu Dragnea, dar şi organizaţia judeţeană a formaţiunii politice, condusă de Maricel Popa.

„Am decis să acţionez în judecată PSD, deoarece, de la deciziile luate în Comitetul Executiv (CEx) de la nivel naţional al formaţiunii politice, de anul trecut, nici până acum nu am fost informat oficial despre ele. Consider că am dreptul la apărare, ca oricare alt cetăţean al acestei ţări, şi am solicitat obligarea formaţiunii politice la informarea mea cu privire la acele hotărâri, prin care mi-au fost retrase funcţiile politice“, a declarat miercuri după amiază, corespondentului Mediafax, Mihai Chirica.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-28

TAGURI: mihai chirica, primar, iasi, psd, judecata, partid
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...