2017-01-24 07:05


Profeţiile lui Voinescu

 |  18:17
Profeţiile lui Voinescu

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu admite că USL ar putea câştiga alegerile. „Nu ştiu, probabil cred că e posibil (să ajungă USL la Putere - n.r.), dar până la urmă cred că asta nu trebuie să se întâmple. Şi chiar dacă e posibil, sper ca pe măsură ce va trece timpul să devină din ce în mai puţin probabil”, a declarat Voinescu. El susţine însă că tot mai mulţi oameni acceptă realitatea austeră, iar din acest motiv, tot mai puţini sunt tentaţi să voteze USL. „E limpede că din punct de vedere electoral aceasta dăunează USL. Cu cât mai lucizi electorii, cu atât mai puţin tentaţi să voteze USL”, a mai afirmat vicepreşedintele democrat-liberal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PUSCAS MARIN
07 Noi 2011

VOINESCU INCEARCA SA INTOXICE SI SA DEZINFORMEZE! NU CA PENTRU ROMANI VA FI O MARE FERICIRE CU USL, DAR SPRE ACEASTA FORMATIUNE SE CANALIZEAZA ACUM OPTIUNILE LOR, INTR-O PROPORTIE COVIRSTITOARE, ORICE AR SPUNE POSTACII SI PROPAGANDISTII BASESCIENI! PROBLEMA E CA A TREIA OPTIUNE NU EXISTA..! O ALIANTA INTRE PSD SI PNL NU ARE CUM SA DUREZE PREA MULT!..SI ASTA VA INCERCA SA SPECULEZE PDL. ASA CA SA NU VA MIRATI DACA IN MAXIM UN AN DE LA ALEGERLE DIN 2012, VETI VEDEA O ALIANTA PSD-PDL LA GUVERNARE. POATE FARA BOC, VIDEANU SI ALTE FIGURI PREA COMPROMISE..! VAI DE CAPUL ROMANILOR, CA NU STIU CE SA FACA SA SCAPE DE HOTI, DESI E SIMPLU> SA DEA DE PAMINT CU EI SI SA NU II MAI LASE SA SE RIDICE!..
ION FLUERAS
08 Noi 2011

D.le Puscas, toti ne-am obisnuit,ca in cazul celei care striga foc in loc sa dea cu galeata.Ne lamentam ca nu exista nimeni.Ba EXISTA.Dar noi ne-am obisnuit sa flecarim.NOI de 21 de ani sustinem acest fapt, suntem organizati si pentru ca nu punem interlocutorului mintea pe maote,suntem MARGINALIZATI.Veniti langa noi,avem solutii dar oameni trebuie sa lase comoditatea pana nu e prea tarzziu!
Random image