2019-03-26 18:50


Proiectele de acte normative privind doctoratele, pe ordinea de zi a Guvernului

 |  11:16
Proiectele de acte normative privind doctoratele, pe ordinea de zi a Guvernului

Premierul Dacian Cioloș a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că pe ordinea de zi se află şi o prezentare a pachetului de măsuri și de proiecte de acte normative și a calendarului pentru modificarea legislației în domeniul educației în ceea ce privește doctoratele. Prim-ministrul i-a solicitat ministrului Educaţiei, Adrian Curaj să pună în dezbatere publică proiectele de acte normative privind doctoratele.

"O să avem pe ordinea de zi și o prezentare a pachetului de măsuri și de proiecte de acte normative și a calendarului pentru modificarea legislației în domeniul educației în ceea ce privește doctoratele, un subiect mult discutat. Înțeleg că domnul ministru este pregătit astăzi să prezinte conținutul acestui pachet urmând ca, de săptămâna viitoare, să vină cu actele normative pentru a fi adoptate, dar am considerat important să avem astăzi această prezentare", a declarat Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-10

TAGURI: dacian ciolos, pune, dezbatere, publica, proiect, act, normativ, doctorat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PENTRU CARACATITA
10 Feb 2016

Poate se gasesc si cei 15 000 absolventi de facultati cu diplome false de la Tiparnita din Alexandria ? Iau bani statului in continuare din 1998 ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...