2018-12-12 21:47


Propunerea PNL pentru funcţia de primar general interimar

 |  07:43
Propunerea PNL pentru funcţia de primar general interimar

PNL a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că propunerea liberalilor pentru funcția de primar general interimar este Răzvan Sava. Postul a rămas vacant după ce Ștefănel-Dan Marin a fost demis marți de consilieri.

”În cadrul ședinței Comitetului Executiv al PNL București care a avut loc astăzi, 24 noiembrie 2015, având în vedere votul exprimat de Consilierii Generali în cadrul ședinței CGMB, prin care Primarul General Interimar Ștefănel Dan Marin a fost demis, PNL București a decis următoarele:

1. Demararea procedurilor necesare pentru constituirea unei noi majorități la nivelul Consiliului General al Municipiului București pe baza Acordului pentru bucureșteni inițiat de PNL și pentru susținerea unui reprezentant al PNL care să ocupe funcția de Primar General Interimar.

2. Desemnarea domnului Răzvan Sava, reprezentant al PNL în Consiliul General, pentru preluarea funcției de Viceprimar și implicit a atribuțiilor de Primar General Interimar”, se arată în comunicatul PNL.

Sursa citată a mai precizat că, în cadul aceleiași ședinței s-a stabilit că ”Partidul Național Liberal rămâne consecvent Acordului pentru bucureșteni propus Consiliului General și societății civile și va face toate demersurile necesare pentru ca acesta să fie respectat și implementat”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: propunere, pnl, functie, primar, general, interimar, razvan sava
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
25 Noi 2015

Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email:mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...