2018-12-19 12:24


Propunerile de numire a celor patru noi miniștri, la Administraţia Prezidenţială

 |  13:34
Propunerile de numire a celor patru noi miniștri, la Administraţia Prezidenţială

Propunerile de numire a celor patru noi miniștri la Educație, Transporturi, Comunicații și Departamentul pentru relațiile cu românii de pretutindeni au ajuns la Administrația Prezidențială. Astfel, ceremonia de învestitură va avea loc joi, la ora 17.00.

"Administrația Prezidențială confirmă primirea propunerilor pentru cei patru miniștri, ceremonia depunerii jurământului de învestitură în funcție urmând să aibă loc mâine (joi — n.r.), la ora 17,00", au precizat reprezentanți ai Președinției, potrivit Agerpres.

Premierul Dacian Cioloș a declarat, marți, că ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, ministrul Educației, Adrian Curaj, și ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, au fost revocaţi din funcție.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-06

TAGURI: propunere, numire, patru, nou, ministru, administratia, prezidentiala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Iul 2016

DL COMISAR EUROPEAN IN CE TARA DIN UE MAI EXISTA SITUATIE CA IN RO UNDE PENSIONATI DIN SISTEMUL BUGETAR SUNT ULTERIOR ANGAJATI TOT CA BUGETARI FIE PE FUNCTIA DETINUTA INAINTE SAU PE ALTE FUNCII DIN ADMNISTRATIA STATULUI??? ACESTIA PRIMIND CUMULAT SI PENSII SI SALARII DE LA STAT. ESTE RO TARA LUI PAPURA VODA???
Random imageUltimele stiri


loading...