2017-01-17 04:58

POLITICA


Propus pentru excludere din PC, pentru că soţia e în UNPR

 |  13:48
Propus pentru excludere din PC, pentru că soţia e în UNPR

Ion Mincă, preşedintele PC al filialei Constanţa, va fi propus pentru excludere din partid de către preşedintele formaţiunii, Daniel Constantin. Motivul invocat este plecarea soţiei acestuia din PC, partid aflat în Opoziţie, Liliana Mincă trecând la UNPR, partid aflat în coaliţia de guvernare.

''I-am cerut lui Ion Mincă demisia din toate funcţiile din partid imediat după plecarea Lilianei Mincă. Nu agreez ideea ca o familie să stea cu un picior în Opoziţie şi cu altul la Putere, aşteptând o oportunitate după alegeri! Având în vedere că nu şi-a dat demisia tocmai pentru a-şi păstra postul de consilier local PC la Mangalia, voi propune marţi Biroului Executiv Central excluderea sa din partid', a explicat Constantin.

Reamintim că Liliana Mincă, fosta şefă a Loteriei Române, a făcut parte din PC, dar a hotărât să treacă la UNPR în luna decembrie, anul trecut. Aceasta a ocupat funcţia de lider al Organizaţiei PC Bucureşti pentru femei, urmând ca în UNPR să aibă funcţia de vicepreşedinte al Departamentului de Economie, Finanţe şi Transporturi.

Totodată, joi, Ion Mincă a anunţat: ”Am luat hotărârea să candidez din partea UNPR pentru o funcţie în administraţia locală a oraşului Mangalia la alegerile care vor avea loc în 2012”, prin urmare decizia de a fi exclus nu îi crează probleme.

Momentan, acesta ocupă şi  funcţia de primar interimar al oraşului Mangalia, după ce fostul primar, Mihai Claudiu Tusac, a fost demis în urma unor incompatibilităţi constatate de ANI. Tusac era reprezentant al unor firme care aveau contract cu consilul local.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-02

TAGURI: excludere, partid, scandal, Ion_MincăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

JOITICA
13 Ian 2012

Ceea ce se petrece in fam ilia Minca este o practic a perversa a celor din po litica ce nu se mai satur a .Sunt nenumarate cazuri le de acest fel,sa va dau un exemplu de la Berisla vesti jud.Valcea :Ion Bus aga ,primarul este PNL-is t fiul primarului este PS D-ist ginerele primarului este UNPR ce sa mai inte legem noi alegatorii este POLITICA=CURVA sper sa f iti deacord ca cele mai m ari furtisaguri se fac in ter doi parteneri unul de la putere si celalalt de la opozitie ca se merge pe ideia oricinear fi la conducere afacerea pica i n picioare
IRINA
13 Ian 2012

Liliana Minca este o toap a de proasta factura, car e a optat ptr. un partid in care se regaseste si i n care isi gaseste locul si "carciumarul" Minca... .!
GOGU
13 Ian 2012

Asta umbla ca traseistele din sula in sula.
GIGI
14 Ian 2012

O ţaţă analfabetă, ca re sare din pipă în pip ă...

Adauga un comentariu

Random image