2016-10-26 07:30

POLITICA


Protocol nou PDL-UDMR-UNPR

 |  18:17
Protocol nou PDL-UDMR-UNPR

Fiecare partid din Coaliţia guvernamentală şi-a formulat doleanţele în ceea ce priveşte protocolul de colaborare, acestea urmând să fie analizate de conducerile partidelor pentru a se ajunge la forma finală a documentului, a afirmat, luni, purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, la finalul şedinţei BPN. Voinescu a precizat că în cadrul BPN al PDL de luni subiectul nu a fost abordat şi că nu există fixat un termen pentru semnarea protocolului. “Suntem în faza în care partidele au stabilit ce anume doresc să fie în acest protocol şi se analizează la nivelul conducerii partidelor. Din punctul nostru de vedere, documentul fundamental care trebuie să se regăsească în acest protocol este programul de guvernare”, a spus purtătorul de cuvânt al PDL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

TAGURI: pdl, udmr, protocol, sever voinescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PALANGEANU
21 Feb 2012

cotoi! la ce te gandesti? la viitorul mandat, vrei iar sa numeri voturi in camera....rusine bai cotoi!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

UDMR vrea să salveze Ardealul de Capitală Un mesaj care de ceva ani se tot perindă prin mediile extremiste din Cluj și din alte orașe... Acum 10 ore | (31)
Proiect UDMR pentru Curtea Constituțională Trei deputaţi UDMR - Marton Arpad, Kerekes Karoly şi Mate Andras - au depus la Camera... 15 Oct 2016 | (1)