2017-01-24 07:13


Prototipul noului model de iPhone a fost “uitat” într-un bar

 |  14:31
Prototipul noului model de iPhone a fost “uitat” într-un bar

S-a întâmplat din nou! Un angajat Apple este bănuit că ar fi uitat într-un bar din California prototipul următorului model de iPhone, o repetare bizară a unui incident de anul trecut legat de versiunea anterioara a celebrului telefonul produs de gigantul american, arată The Telegraph. Prototipul ar fi dispărut in iulie, când angajatul Apple ar fi fost văzut consumând băuturi alcoolice într-un bar renumit din San Francisco.

Politica Apple permite anumitor angajaţi să ia cu ei prototipuri ale noilor gadgeturi în afara laboratoarelor de testare pentru a se asigura că acestea funcţionează în condiţii normale. Pierderea telefonului “nepreţuit” a iscat o anchetă disperată a directorilor Apple şi a poliţiei locale pentru a-l găsi. Apple ar fi detectat electronic iPhone-ul în casa unei familii. Luat la întrebări de autorităţi, bărbatul bănuit a recunoscut că a fost la barul respectiv, dar a negat că ar şti ceva despre iPhone-ul pierdut. Apple i-ar fi oferit chiar bani în schimbul telefonului, dar fără rezultat.Se crede că telefonul ar fi fost vândut pe site-ul Craigslist pentru 200 de dolari.

Anul trecut, Robert Gray Powell, un inginer de la Apple, a uitat prototipul modelului iPhone 4 într-o berărie germană din Redwood City, California.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image