2018-07-19 06:53


PSD a DECIS. Cine PLEACĂ și cine rămâne în GUVERN: ”Am trecut printr-o cumpănă foarte mare”

 |  23:45
PSD a DECIS. Cine PLEACĂ și cine rămâne în GUVERN: ”Am trecut printr-o cumpănă foarte mare”

După o zi întreagă de negocieri între liderii PSD și premierul Mihai Tudose, social-democrații au decis ce se întâmplă cu structura guvernului în perioada viitoare.

Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, cel al Transporturilor, Răzvan Cuc, şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, au demisionat din funcţii în şedinţa CExN al PSD.

Liviu Dragnea: ”PSD a trecut printr-o cumpănă foarte mare.

Toți colegii au adus argumente ca cele două colege ale noastre să nu plece din Guvern. După toate orele de discuții și discuții cu ele separat, toată lumea, în unanimitate le-a cerut să rămână, la final și-au menținut decizia de a demisiona. Au spus că nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD să rămână la guvernare. Sevil Shhaideh a spus, printre altele, că vrea să aibă demnitate, să nu fie acuzată că se agață de scaun. Toată lumea a apreciat, inclusiv prim-ministrul, profesionalismul și calitatea lor.

Sper ca în zilele următoare să vă spună  motivul, să vă răspundă la întrebări. Sevil a spus foarte clar că nu mai poate duce această presiune”.

”Toți am greșit în această perioadă. Mulți vin și dau sfaturi, cum e bine și cum nu, doar-doar se produce o ruptură. PSD a trecut astăzi printr-o cumpănă foarte mare. Despre Mihai Tudose eu nu am zis nimic în aceste zile. Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greșelile lui. Poate ale lui sunt mai mici ca ale mele. Am comunicat prost unul cu altul. Eu îmi asum. Nu mai putem face asemenea greșeli”.

Mihai Tudose: ”Atât Sevil cât și Rovana, după ce au primit citațiile la DNA, au venit să își prezinte demisiile. Le-am oprit. Dar au ajuns la limita răbdării. Nu am absolut nimic să le reproșez. Sper că Sevil va accepta să lucreze în aparatul guvernamental, pentru că este extraordinar de bună la ce face”.

”Apropo de război. Da, am spus că îmi dau demisia dacă mi-o cere partidul sau nu pot duce la începlinire programul de guvernare. Din păcate pentru unii prieteni, cu ghilimelele de rigoare, nu este un război”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-13

TAGURI: psd, cex, dragnea, tudose, ministri, guvern

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPARTAN
12 Oct 2017

Deci tot comunicarea e de vina?! Deh. E nevoie de experti in PR
MARIA
13 Oct 2017

VAI DE NOI TARA LA BUNUL PLAC AL UNUI NAZIST ANTI-ROMANIA AL UNUI SECURIST SI AL UNUI KK-CIOS SI TOATA LUMEA TACE.NE MERITAM SOARTA
Random imageUltimele stiri

Apa Nova