2019-01-22 16:56


PSD a DECIS: Dacă Iohannis nu acceptă nominalizarea, riscă SUSPENDAREA

 |  22:15
PSD a DECIS: Dacă Iohannis nu acceptă nominalizarea, riscă SUSPENDAREA

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a anunțat că Iohannis va primi o listă de parlamentari care susțin un viitor premier PSD. Dacă președintele nu va numi un premier PSD, riscă suspendarea.

”Vom merge la Cotroceni cu o lista a parlamentarilor PSD care susțin un viitor guvern pentru ca domnul Iohannis sa nu zica ceva...vom demonstra ca avem o majoritate pentru a trece un nou guvern in parlament.

Daca Iohannis nu pune Guvern de la PSD trecem la solutia de avarie, trecem la suspendarea presedintelui, daca nu se respecta Constitutia Romania” a declarat Lia Olguța Vasilescu la TVR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-15
Citeste si:
Băsescu TUNĂ și FULGERĂ: ”Daddy e foarte apropiat de Kim Jong-Un”
Reacția INCREDIBILĂ a lui Mihai Tudose: ”A fost și VINA mea. Plec cu fruntea sus”
Premierul Mihai Tudose și-a dat DEMISIA. Cine îl va ÎNLOCUI
Premierul Tudose nu CEDEAZĂ: ”Integritatea nu este NEGOCIABILĂ sub nicio formă”

TAGURI: ministrul muncii, lia olguta vasilescu, iohannis, psd, suspendarea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HADRIAN
15 Ian 2018

Cu riscul de a adanci si mai mult criza politica in Romania, Presedintele nu mai trebuie sa accepte asa zise propuneri de premier din randurile Coalitiei Mafie. Vor fi doua nominalizari respinse, presedintele va fi suspendat, iar dupa o luna isi va reocupa locul meritat. Imediat dupa vor fi alegeri anticipate, dar Coalitia Mafie va trebui pus la punct o data pentru totdeauna. Coalitia PSD-ALDE-UDMR va mai incerca sa-si faca jocurile, dar nu va mai reusi sa rupa Tara dupa dorintele actualului premier al Hungariei, domnul Victor Orban al carui pres a reusit sa ajunga. Romania va rezista nebuniei coalitiei Liviu Dragnea, Victor Orban si Calin Popescu Tariceanu. Vom iesi in strada. Vom lupta si vom invinge! Jos mafia PSD-ALDE-UDMR! Traiasca Romania! Sa stie cainii: nu mor caii cand doresc ei!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Ian 2018

daca presedintel Johannis pune a 3-a oara premier de la CLICA DE MAFIOTI .....inseamna ca nu e bun de presedinte Deci Johannis are 2 variante....ori cu poporul............ori cu mafia///////////Dupa parerea mea Johannis NU VA NUMi premier de la MAFiE ..indiferent ce balmajesc mafiotii cu suspendarea ///constitutia nu-l obliga sa numeasca mafioti
PARAIPAN
16 Ian 2018

ORICIT L-AR CRITICA UNII PSDISTI SI POSTACI LABAGII ( NU DAU NUME ACUM , MAI TIRZIU ) , IOHANNIS E UN PRESEDINTE BUN . NU V-A ACCEPTA PUSCARIABILI IN GUVERN , IAR IN PSD NU VAD PE NIMENI CURAT . DACIAN CIOLOS E SINGURA SOLUTIE DE PRIM MINISTRU , CU UN GUVERN DE ALIANTA ( FARA UDMR ) , CU UN NUMAR LIMITAT DE PSDISTI CURATZI , DACA SE POT GASII . LA MAI I-L RECOMAND PE DRAGNEA , TACSU ' A FOST MILITZIAN CEAUSIST , ARE EDUCATIA NECESARA ...
ANONIMUS
16 Ian 2018

Presedintele trebuie sa arate ca stie sa fie presedinte. Ceea ce ne-a oferit pana acum partidul de la guvernare sunt ciurucuri la senat, parlament in guvern, rar un profesionist adevarat. Cred ca tara trebuie resetata din temelii pe numar mai mic de parlamentari, 12-13 ministere, bugetari redusi cu 1/3, fara privilegii si pensii speciale, reorganizarea satelor si comunelor. Accent pe munca, educatie, profesionalism, legi mai putine, clare, sustinut mediul privat, informatizare moderna, pedepse/amenzi mai dure pentru incalcarea legilor. Altfel ajungem de nelocuit, si fara sperante mai bune pentru viitor.
Random imageUltimele stiri

loading...