2019-02-16 20:20


PSD a găsit ţapul ispăşitor şi îl SACRIFICĂ pe ministrul Justiţiei

 |  12:06
PSD a găsit ţapul ispăşitor şi îl SACRIFICĂ pe ministrul Justiţiei

Surse guvernamentale spun că la finalul şedinţei de Guvern de astăzi, Florin Iordache va fi demis. Ministrul Justiţiei a fost în centrul scandalurilor de sâmbătă din PSD, căruia i s-a reproşat comunicarea proastă a OUG 13.

Guvernul ia în calcul varianta anulării OUG privind codurile penale, o decizie urmând să fie luată în şedinţa specială a Cabinetului programată să aibă loc la ora 14.00. Tot atunci este posibil şi un anunţ legat de plecarea ministrului Justiţiei Florin Iordache din Executiv, mai ales că, în urmă cu o zi, premierul Sorin Grindeanu a spus că acesta trebuie să îşi asume consecinţele pentru faptul că argumentele Guvernului pentru OUG 13/2017 nu au fost bine comunicate.

Sursele citate afirmă că discuţia referitoare la îndepărtarea lui Iordache din Guvern a avut loc sâmbătă, pe fondul intensificării protestelor de stradă faţă de Executiv şi a acuzaţiilor din partid şi din interiorul Cabinet legate de modul în care a comunicat pe tema OUG privind modificarea codurilor penale. Sâmbătă, a fost evocată posibilitatea demisiei, variantă care nu ar fi fost acceptată de ministru, luându-se apoi în calcul demiterea sa.

Un anunţ pe această temă este aşteptat după şedinţa de Guvern, odată cu decizia referitoare la modul în care va fi rezolvată situaţia ordonanţei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-05

TAGURI: sacrificat, demitere, florin iordache, ministrul, justitiei, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
05 Feb 2017

SCIRBA OLTENEASCA , JEG PENAL A LUI FINUL ARAB LIBANEZ ROCO DIN CARACAL . CACAT OLTENESC
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...