2018-12-11 17:49


PSD depune un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe din 2017

 |  14:51
PSD depune un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe din 2017

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că social-democraţii vor depune luni, la Parlament, un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale de la 1 ianuarie 2017.

Printre taxele pe care PSD doreşte să le elimine se numără timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la registrul comerțului, taxe consulare și de cetățenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentară pentru eliberarea pașaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Națională de Pensii.

"Mâine voi depune la Parlament, împreună cu colegii mei, un proiect de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale care înseamnă mai puțină birocrație și mai mulți bani pentru cetățeni. Dincolo de banii pe care îi cheltuie românii, cel mai rău lucru este umilința la care sunt supuși, nervii cu care se încarcă fiecare român când trebuie să plătească o taxă. Am decis, împreună cu colegii mei, să nu mai așteptăm marea debirocratizare mult trâmbițată de tehnocrați. Nu vrem să așteptăm ca aceste taxe să existe nici anul viitor, mâine vom depune la Parlament și avem convingerea ca vom găsi în Parlament destulă susținere astfel încât de la 1 ianuarie aceste taxe să nu existe", a precizat Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-09

TAGURI: psd, depune, proiect, lege, elimina, 102, taxe, 2017
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VALERICă
09 Oct 2016

VORBĂRIE GOALĂ DOMNULE DRAGNEA,BUNĂ DE ARUNCAT LA CUŞUL DE GUNOI.CE A-ŢI INTRAT ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ ŞI ACUM ,,VĂ ÎNTRECEŢI ÎN PROMISIUNI CU LIBERALI,, CA SĂ DETERMINAŢI SĂ VINĂ ROMÂNII SĂ VOTEZE.NU O SĂ VĂ REUŞEASCĂ ,,ŞMECHERIA,,.
ANONIM
10 Oct 2016

TU SI CU SCURSURA DIN SPATELE TAU NU MAI AVETI CREDIBILITATE DECAT IN FATA CELOR FARA DE MINTE. SUNTETI TOTI NISTE BANDITI , MAFIOTI , GUNOIE UMANE, TRADATORI, MAFIOTI, ETC.
Random imageUltimele stiri


loading...