2018-12-17 21:57


PSD: Explicaţii PNL referitoare la Cristian Adomniţei, cercetat pentru fapte de corupţie, sunt penibile

 |  09:58
PSD: Explicaţii PNL referitoare la Cristian Adomniţei, cercetat pentru fapte de corupţie, sunt penibile

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Podașcă, îi cere copreședintelui PNL Alina Gorghiu să-l suspende din partid pe preşedintele CJ Iași, Cristian Adomniței, cercetat pentru fapte de corupție. Podaşcă a ţinut să precizeze că explicațiile liderilor liberali cu privire la situația lui Adomniţei sunt "penibile".

"Am asistat cu uimire la explicațiile penibile ale liderilor PNL cu privire la sancționarea lui Adomniției și am constatat că prin statut PNL își apără corupții. Alina Gorghiu trebuie să ia poziție față de cercetarea lui Cristian Adomniței de către DNA și să îl suspende din toate funcțiile deținute. Alina Gorghiu judecă actele de corupție cu dublă măsură și preferă să ascundă sub preș mizeria din propriul partid", a precizat Gabriela Podașcă, potrivit unui comunicat de presă.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai spus că "PNL este singurul partid politic care nu a introdus criterii de integritate în statut".

"Mai mult, conform declarațiilor făcute de liberali împotriva membrilor PNL anchetați pentru fapte de corupție, nu se pot lua măsuri decât dacă sunt arestați preventiv. Liberalii trebuie să explice public de ce refuză să ia atitudine față de un caz de corupție aflat în ancheta DNA și de ce îl protejează pe președintele CJ Iași. Le cer încă odată să îi retragă sprijinul politic lui Cristian Adomniței, sau să ne spună dacă așteaptă mai întâi să îl aresteze preventiv pentru a putea aplica statutul", a afirmat Gabriela Podașcă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: psd, explicatie, pnl, cristian, adomnitei, cerceteaza, fapte, coruptie, este, penibil, suspenda, partid
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...