2018-12-15 05:33


PSD: Iritarea lui Klaus Iohannis, rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura

 |  16:00
PSD: Iritarea lui Klaus Iohannis, rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura

Social-democrații pun la îndoială bunele intenții ale președintelui Iohannis. Răspunzând criticilor acestuia privind implementarea cardului de sănătate, purtătorul de cuvânt Gabriela Podașcă lasă să se înțeleagă că liderul de la Cotroceni are legături cu persoane au de pierdut de pe urma reformei instituite de Guvern.

Gabriela Podașcă, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat (PSD), a afirmat vineri într-un comunicat, că iritarea președintelui Klaus Iohannis față de implementarea cardului de sănătate ar putea fi legată de lobby-ul unor persoane care furau bani din sistemul național de sănătate.

„PSD a participat la toate consultările convocate de preşedinte. Guvernul a respectat relaţia instituţională cu acesta, la fel şi Parlamentul. Noi suntem preocupaţi ca linia corectă de până acum să fie menţinută. Sunt foarte multe lucruri importante de făcut pentru România şi nu ne preocupă disputele. Vreau să cred că iritarea de astăzi a preşedintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de Sănătate. Aşa cum vreau să cred că respingerea Codului Silvic nu a fost rezultatul lobby-ului unei firme din industria lemnului”, a scris reprezentantul social-democrat.

Președintele României nu a mai criticat Guvernul și în problema modificărilor propuse pentru Codul Penal și Codul de procedură penală, relatează Mediafax. Liderul de la Cotroceni a dezvăluit totodată că prim-ministrul Victor Ponta nu s-a consultat cu el înainte de a porni în turneul său din lumea arabă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-08

TAGURI: psd, klaus, iohannis, iritarea, lobby, fura, sanatate, gabriela, podasca, cardului, sanatate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Mai 2015

FA-TI IN CONTINUARE CEA MAI VECHE MESERIE DIN LUME DAR NU DIN COSTURI SUPORTATE DIN BUGETUL TARII
PROOROCUL
09 Mai 2015

MAI BINE AI MERGE LA VREO MANASTIRE SA TE MANTUIESTI PACATOASO. ITI AJUNGE DEZMATUL SI URGIILE FACUTE PANA L VARSTA pe care o ai..........ALTFEL VEI AJUNGE CA toate DESTRABALATELE LUMII.............
DIN PONTE
10 Mai 2015

Dura purtatoare.Bravos!
CROCODILUL FLAMAND
10 Mai 2015

rade ciob de oala sparta...cei mai multi talhari sunt la PSD....si UNPR...vai de capul tau maimutza troglodita...o sa ajungi ca UDREA
CARACATITA DIPLOMATIEI
10 Mai 2015

poarta si ea maciuca sefilor . fufa carui sef ? fufa carui tasu bastan ? ea ce invirteste si roade ?
Random imageUltimele stiri


loading...