2019-02-16 19:39


PSD mai pierde un membru din teritoriu după scandalul ordonanțelor

 |  00:19
PSD mai pierde un membru din teritoriu după scandalul ordonanțelor

Fostul consilier judeţean al PSD Maramureş şi trezorier al filialei, Călin Andrei Tuns, un cunoscut om de afaceri, a anunţat miercuri seara pe pagina sa de socializare că şi-a dat demisia din partid.

Călin Andrei Tuns a precizat că prin gestul actualului Guvern de a modifica Codul penal şi legea graţierii nu se mai regăseşte în PSD aşa cum l-a cunoscut. "Nu aşa se guvernează în anul 2017! Dragnea, Grindeanu şi Iordache nu sunt liderii mei! Prin modul în care au încercat să bage pumnul în gura poporului român mi-au semnat demisia din PSD! Ei!", a precizat Călin Andrei Tuns. Acesta a mai afirmat că premierul Grindeanu, prin comportamentul pe care l-a avut, a jignit numele bunicului său care se regăseşte pe peretele Memorialului Durerii din Sighet. "Închei citându-l pe Ion Raţiu: 'Voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru ca tu să poţi să nu fii de acord cu mine!' " a mai precizat în postarea sa, fostul consilier judeţean al PSD Maramureş, conform Agerpres.

Călin Andrei Tuns a mai amintit că, de-a lungul anilor de activism politic în PSD Maramureş, a cunoscut numeroşi profesori, medici, avocaţi, studenţi, elevi, muncitori, antreprenori, femei şi bărbaţi, iar mulţi dintre aceştia sunt indignaţi de ceea ce s-a întâmplat marţi seară şi noaptea trecută.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: psd maramures, demisie, calin andrei tuns
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Gripa a mai făcut o VICTIMĂ Acum 6 ore | (0)
SănătateSTARBAG
loading...