2019-05-20 11:50


PSD reacționează. ACUZAȚII de ultimă oră împotriva lui Klaus Iohannis

 |  20:39
PSD reacționează. ACUZAȚII de ultimă oră împotriva lui Klaus Iohannis

PSD arată că „nu trebuie să ne mai mirăm că străinii au o impresie proastă despre România, când însuşi primul om din stat îşi critică ţara în faţa presei internaţionale“. Acesta este mesajul distribuit de PSD marţi seara pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, la Aachen, întrebat despre nivelul record atins de euro în rapport cu leul, că sunt motive de îngrijorare şi că PSD nu se pricepe la economie şi guvernează prost.

„Sigur că sunt motive de îngrijorare (în legătură cu evoluţia cursului de schimb - n.r.). Am spus-o şi nu-mi face plăcere, dar trebuie să o repet: PSD nu se pricepe la economie şi PSD guvernează prost şi rezulattul se vede şi în cursul de schimb. Sunt multe alte date care arată că lucrurilenu merg aşa cum trebuie şi aşa cum îşi doresc românii”, a declarat preşedintele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-22

TAGURI: psd, reactie, iohannis, impresie proasta, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HORUS
22 Ian 2019

Primul om din stat critica PSD,nu tara !
BNR
23 Ian 2019

isarescu si gasca de la bnr scosi in suturi din banca.sa fie redeschis dosarul cu furtul a 20 mlde euro de la fmi de catre tradatorul de tara isarescu.face speculatii pe robor si curs pe spinarea romanilor .acest hoit isarescu trebuie arestat urgent si pus in lanturi.verificati ce face dementul asta toata ziua la bnr si va veti ingrozi.cica suciu muistul si vasilescu mumuia bnr iau spagi de la banci la greu ca si isarescu de altfel.verificati conturile acestor infractori bnr.vedeti declaratiile iresponsabile ale acestui dement isarescu al carui singur scop in viata este jefuirea si saracirea romanilor.verificati legaturile cu organizatiile oculte .
JUICIARISTUL
23 Ian 2019

Dupa 1989 RO a fost capturata de mai multe MAFII si de catre GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA intitulate Formatiuni Politice sau PARTIDE POLITICE, care au devorat ECONOMIA si AVUTIA NATIONALA alungand in acelasi timp populatia din tara. LEGILE IN RO AU FOST si sunt ELABORATE DE BANDITII POLITRUCI ,nu in interesul general sau NATIONAL cum spunea IZMENARUL pretins academician Oprea G, ci in favoarea HOTILOR. Singura solutie pana la iscarea unei revolte sau a unei ciomageli sociale este SOLUTIONAREA RAPIDA SI SIMULTANA A DOSARELOR REVOLUTIEI SI MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor si sa li se aplice pedeapsa PENALA cuvenita. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI in cadrul institutiilor statului. FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati (terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc) TOT EI CA SI PRIVILEGII AU FUNCTII IMPORTANTE IN CONDUCEREA STATULUI . Toate aceste atrocitati si anomalii sociale au dus la conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si duc la ingroparea Romaniei. Prin rezolvarea dosarului LOVITURII DE STAT din 89, se va constata ca putere politica de dupa 1989 a fost si ESTE ILEGITIMA pana in prezent! Prin rezolvarea dosarelor mineriadelor se va constata ca putere politica a fost si ESTE ILEGITIMA deoarece s-au organizat mineriadele si puciurile pentru reprimarea opozantilor, obstructionarea demaocratiei si ingroparea Ro! Prin rezolvarea dosarelor privatizarilor frauduloase CARE AU DUS LA FORMAREA BURGHEZIEI COMUNISTE se va constata ca TARA A FOST JEFUITA CU SUTE si mii DE MILIARDE DE DOLARI! CLASA POLITICA si AUTORITATILE POSTCOMUNISM TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU EXCROCHERIILE SI HOTIILE COMISE IN DETRIME
Random imageUltimele stiri


STARBAG