2019-03-23 18:56


PSD reacționează vehement: ”Iohannis ar trebui să își ceară SCUZE”

 |  17:30
PSD reacționează vehement: ”Iohannis ar trebui să își ceară SCUZE”

PSD reacționează, vineri, față de precizările consilierului prezidențial pe probleme economice Cosmin Marinescu, acuzându-l pe șeful statului că ar continua să blocheze guvernarea în loc să își ceară scuze după ce Curtea Constituțională i-a respins sesizarea privind bugetul de stat.

”PSD constată că președintele Klaus Iohannis nu a dorit să își schimbe obiceiul de a își lua o minivacanță în weekend și nici să riște să se facă din nou de râs spunând ca nu mai sunt bani de pensii, de aceea astăzi și-a trimis consilierul să ne spună aceeași poezie de anul trecut și de acum doi ani”, se arată într-un comunicat de presă.   Social-democrații mai susțin că, în fiecare an, guvernarea PSD-ALDE a asigurat fără probleme banii de pensii, salarii sau pentru asistență socială și îl acuză pe președinte că nu înțelege economie.   ”Iohannis a greșit de prea multe ori cu predicțiile economice încât atunci când spune că economia va merge rău, putem fi siguri că va merge bine! În realitate, Iohannis nu înțelege economie. A dovedit-o chiar miercuri când ne-a arătat că nu știe să citească un proiect de buget. Spunea că administrațiile locale vor primi cu un miliard de lei mai puțin, deși în realitate proiectul de buget propune cu 4,6 miliarde în plus”, mai susține PSD.    Problema reală a comunităților locale nu e bugetul propus de PSD, care alocă bani în plus, ci faptul că Iohannis a blocat bugetul, mai susțin social-democrații, completând că primarii nu pot începe investițiile noi, în valoare de circa 5 miliarde lei.   Proiectul de buget pentru anul 2019 se bazează pe prognoze macroeconomice „excesiv de optimiste” iar veniturile sunt „supraevaluate cu circa 10 miliarde lei”, a vineri Cosmin Marinescu, consilierul pe probleme economice al președintelui Klaus Iohannis.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-08

TAGURI: psd, reactii, mesaj, iohannis, buget
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@ IOHANNIS
08 Mar 2019

E LIBER IN WEEKEND SA MEARGA LA SCHII . CARE E PROBLEMA VOASTRA BAI PSDEILOR ? CE VRETI ? SA ADUNE TOATE IDIOATELE NEFUTUTE DIN GUVERN LA UN SPRITZ DE 8 MARTIE , CUM FACE BORFASUL DRAGNEA ? MUIE DRAGNEA , MUIE PSD .
ANONIM
09 Mar 2019

In wekwnd e liber bai Ce i cu voi MERGE la amant
ANONIM
09 Mar 2019

Da ba el nu merge cu femeile e adevarat E el insusi un femeioi
BARBATUL FEMEIE
10 Mar 2019

Are joian o aliura de femeie damblagita si o gandire de nazista El a furat cat a putut de la sibieni dar se face ca e ,alba ca zapada ,,cand de fapt este un manglitor cu un caracter pervers si marsav Are un fatzoi de acromegal tampit
MONOSILABA NAZI
10 Mar 2019

Daca,,mono silaba'' iese cumva presedinte promitem solemn ca va facem cu mana din Suedia. MUIE MONOSILABA!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...