2019-02-20 19:43


PSD SOLICITĂ comisie PARLAMENTARĂ pentru violenţele din Piaţa Victoriei. Atac la Iohannis!

 |  17:41
PSD SOLICITĂ comisie PARLAMENTARĂ pentru violenţele din Piaţa Victoriei. Atac la Iohannis!

Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, susține că președintele Klaus Iohannis are interesul de a aprinde și mai tare conflictul din societatea românească pentru că astfel își asigură capital electoral. Nica îl compară pe Klaus Iohannis cu fostul președinte Traian Băsescu, ca strategie electorală.

"Încă din seara protestelor, preşedintele Iohannis a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa Jandarmeriei, în lipsa oricăror dovezi şi informaţii operative. Acest fapt denotă rea-voinţă şi dorinţa evidentă de a stimula şi mai mult violenţele existente. Ca şi Băsescu, Iohannis nu este interesat de stingerea conflictelor din societatea românească ci, dimpotrivă, de escaladarea lor pentru câştiguri electorale. Toate acestea în tandem cu un aparat de propagandă agresiv, finanţat din surse obscure. Cred că s-au depăşit nişte limite democratice în acest război politic şi consider necesară înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să aducă lumină pe scena publică", afirmat Dan Nica, potrivit unui comunicat de presă al PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-18

TAGURI: psd, comisie parlamentara, violente piata victoriei,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Aug 2018

IN ASEMENEA SITUATIE TREBUIE MOBILIZATA ARMATA NATO CARE SA SALVEZE ROMANIA.
UNDE ESTE PORCUL DE DRAGNEA ?
18 Aug 2018

A DISPARUT DE LA ULTIMUL PROTEST . DAN NICA E UN IDIOT PSDIST . MUIE PSDRAGNEA .
HORUS
18 Aug 2018

A solicitat inainte lor Opozitia comisie parlamentara !Muie PSD,muie Dragnea macelarul sef!Idiocratia conduce Romania!
MAFIA PSD
18 Aug 2018

Mafia psd incearca sa se salveze prin invocarea a fel de fel de tampenii in urma ordinelor de gazare date de ADOLF Hdrak-nea in seara de 10 august. Psd nu se poate impaca cu ideea ca NU POT DA UN PRESEDINTE ACESTEI TARI SI CA VOR FI SPULBERATI IAR LA PREZIDENTIALE. DAN NICA ESTE UN PENAL CARUIA I S-A CERUT RIDICAREA IMUNITATII DE CATRE PARLAMENTUL EUROPEAN. ESTE CLAR CA TINTA ESTE IOHANNIS PENTRU ORICE NELEGIUIRE FACUTA DE ACEASTA ORGANIZATIE MAFIOTA NUMITA PSD-ALDE -UDMR-MINORITATI.. IOHANNIS NU POATE UNI O POPULATIE CINSTITA, ONESTA, PRO-EUROPEANA CU UN GRUP INFRACTIONAL , ANALFABET, CORUPT SI DEZUMANIZAT CUM ESTE PSDUL CONDUS DE UN PUSCARIAS CARE A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEORMAN SI I-A DIRECTIONAT IN ANGAJARI FICTIVE IN INTERES MAFIOT.
AI DISTRUS TARA
19 Aug 2018

CIT DE CURIND TARA SE FACE PRAF SI SE DEZBINA . URMEAZA DISTRUGEREA TARI LA FEL CA IN SIRIA . MAI BINE SA FACA SI MOSCHEIA MUSULMANI IN BUCURESTI . SA FIE TOT TACIMUL DE DISTRUGERE SI DISCORDIE . CE NU AU REUSIT 800 ANI MARIILE IMPERII ACAPARATOARE , AU REUSIT CU TRADATORI DIN TARA . SA TRECUT INAPOI CU 30 ANI . O LUAM DE LA INCEPUT CU 1989 SI GASCA DE TELEORMAN
ROMANIA TREZESTE-TE
20 Aug 2018

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=449784772183002&id=100014544480010&__tn__=K-R
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...