2018-12-13 06:07


PSD va prezenta bilanțul guvernării Ponta

 |  14:21
PSD va prezenta  bilanțul guvernării Ponta

Partidul Social Democrat va face, duminică, după ședința Comitetului Executiv Național al partidului, bilanțul guvernării Ponta,informeaza AGERPRES.

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni duminică, de la ora 13,00, la Camera Deputaților, iar conferința de presă privind bilanțul guvernării va avea loc la finalul evenimentului.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, miercuri, după întâlnirea cu premierul desemnat Dacian Cioloș, că va prezenta un bilant al guvernarii PSD-UNPR-ALDE.

"Vrem să arătam într-una din zilele următoare cam cum lasă România guvernarea PSD-UNPR-ALDE. Vorbim de o guvernare foarte bună, vorbim de o perioadă care a început în 2012, când USL a preluat România într-o situație nu foarte fericită din punct de vedere economic și lăsăm România într-o situație foarte bună, cu o creștere economică durabilă și sănătoasă, cu macroechilibrele foarte bine susținute. Și cred că trebuie să prezentăm publicului care este situația actuală, adică ce preia acest Guvern", a afirmat atunci președintele PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-16

TAGURI: psd, guvern, ponta, bilant
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...