2019-02-24 01:14


PSD, campion la Ioni. Cum şi-au petrecut parlamentarii ziua onomastică

 |  17:12
PSD, campion la Ioni. Cum şi-au petrecut parlamentarii ziua onomastică

Sărbătoare înParlamentul României, unde 33 de parlamentari îşi serbează astăzi ziuaonomastică. PSD, al cărui preşedinte de onoare este Ion Iliescu, a fostdesemnat Partidul Ionilor, având cei mai mulţi parlamentari ce poartă numeleSfântului Ioan Botezătorul. Iată cum au petrecut o parte dintre ei în aceastăzi de sărbătoare.

Călin Ion, deputat PSD: „Petrec ca întotdeauna, cu familia şi prietenii. Aşae cel mai frumos. E o zi specială pentru mine şi o petrec alături de cei dragi.Îmi doresc foarte mult să mai vină un nepoţel, poate chiar doi. Plus sănătate,pentru toată lumea, că asta e cea mai importantă. Greutăţi sunt multe, cusănătate să trecem peste”.

Ioan Cindrea,deputat PSD: „Cum petrec, la Sibiu cu colegii mei din organizaţie. Ne-am stransaici toţi colegii, ne place să spunem că se strâng aici numai cei care gandescpozitiv, să ne bucurăm împreună de această sfântă zi. Iar după-amiaza, o sa opetrec alături de familie. Iar legat de dorinţele pe 2011, numai gânduri buneîn noul an”.

Ioan Munteanu,independent: „Sincer, petrec alături de familie, ca în fiecare an. O familienumeroasă, trebuie să recunosc, trei copii şi nepoţi. Pe 2011, imi doresc sănătatepentru mine şi cei dragi, iar pentru ţară, mai multă linişte”.

Roman Ioan Sorin,deputat PSD: „Ziua onomastică am petrecut-o la o şedinţă de doua ore împreunăcu colegii mei de la partid. După şedinţă ne-am oprit să ciocnim un pahar deşampanie în cinstea acestei zi sfinte. La mine de obicei vin prietenii cu oseară înainte, aşa că aseară am petrecut cu familia şi prietenii apropiaţi”.

Deputatului PSD,Ion Chisăliţă, îi dorim sănătate, deoarece contactat de „Puterea”, acesta ne-adeclarat: „De ziua mea sunt cu familia şi în spital. Am avut un accident, mărefac mai greu, dar important este că îmi sunt cei dragi alături”.

Bara Ion, senatorPDL: “Ziua de astăzi este una normală, mi-o petrec cu rudele, în familie, defiecare dată aşa se întâmplă. Mai am un Ion în familie, nepoţelul meu, dar nu eaici, e la Bruxelles. Are trei luni şi nu a reuşit să vină să mă vadă. De ziuamea nu îmi doresc ceva în mod deosebit. Doar respect, apropiere sufletească dinpartea celor care mi le oferă. Ca proiecte pentru anul acesta, nu ştiu. Măbucur că în sfârşit se va implementa o nouă lege a învăţământului, măsurileconţinute de ea sunt bune”.

Ion Chelaru, senatorPSD: “Dimineaţă am fost la Parlament, am avut întâlnire cu echipa noastră derevizuire a Constituţiei. Acum am plecat spre Roman, sunt pe drum, abia amajuns la Buzău. Tocmai am trecut pe lângă un radar. Nu voi face petrecere deziua mea pentru că o să ajung acasă foarte târziu. O să stau cu familia mea.Dar am un mesaj pentru români de început de an. 2011 să fie un an în care ei sănu-şi mai piardă speranţa”.

Ioan Ghişe, senatorPNL: “Eu îmi petrec ziua onomastică foarte paşnic. Toată dimineaţa am răspunsla telefoane cum este ăsta al dumneavoastră, iar diseară merg la un restaurantcu familia. Îmi doresc sănătate şi să se facă alianţa asta a opoziţiei mairepede”.

Ion Ruşeţ, senatorPDL: (la el se aude mare hărmălaie, petrecerea a început). “Sunt cu un grup deprieteni în această după-amiază. Diseară o să fiu cu familia. Îmi dorescsănătate, înţelepciune şi inspiraţie că va fi un an foarte dificil”.

De la Băsescu pentruIliescu trandafiri portocalii

Chiar dacă în acestan cel mai renumit Ion al României, Ion Iliescu, nu a putut să-şi serbeze ziuala biroul din strada Atena din lipsă de căldură, el a fost răsplătit cu un darprezidenţial. Traian Băsescu i-a trimis fostului şef al statului o felicitareşi un buchet de trandafiri portocalii. Felicitarea şi trandafirii au fosttrimise chiar la biroul lui Iliescu din strada Atena nr. 11.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...