2018-12-11 16:18


PSD face comerţ cu raclete şi ceasuri

 |  21:00
PSD face comerţ cu raclete şi ceasuri

Principalul partid de Opoziţie, PSD, a intrat în zona comercială. La Consiliul Naţional a PSD, ce s-a desfăşurat vineri şi sâmbătă la Bucureşti, pesediştii au vândut numeroase produse branduite cu însemnele partidului.

Într-un colţ al Palatului Parlamentului, un angajat al PSD fusese pus sâmbătă să aibă grijă de o masă plină cu diverse produse de culoare roşie: pixuri, brichete, fulare, căciuli, raclete, ceasuri, brăduţi odorizanţi şi altele. Toate, cu sigla partidului. Produsele erau oferite spre vânzare, dar într-un mod nu tocmai eficient: „taraba” era destul de ascunsă de privirile participanţilor la Consiliul Naţional. De altfel, şi preţurile erau cam mari. O racletă de curăţat gheaţa de pe parbrizul maşinii costa în „magazinul” PSD 10 lei, deşi una similară, fără însemnele partidului, poate fi găsită în benzinării sau la supermarket cu numai 2 lei. Brichetele PSD costă 2 lei, setul cu fular şi căciulă – 30 de lei, tricoul – 15 lei. Vânzarea a fost bună, aflăm de la oficialii PSD, care ne-au spus că mulţi delegaţi la Consiliul Naţional au făcut deja comenzi pentru achiziţii viitoare. Vânzare bună au făcut şi cărţile lui Adrian Năstase („Bătălia pentru viitor 2”) pe parcursul celor două zile ale Consiliului fiind cumpărate 150 de exemplare ale cărţii care costă 25 de lei. Ion Iliescu, spre exemplu, n-a reuşit să vândă decât 50 de exemplare, poate şi pentru că o carte semnată de fostul preşedinte costă 50 de lei.

Din informaţiile noastre, ideea vânzării unor produse la şedinţa PSD i-a aparţinut lui Adrian Năstase şi ea a fost dusă la îndeplinire de cei de la organizaţia de tineret a partidului. Mai mult, se pare că într-o reuniune recentă a conducerii PSD, Victor Ponta a aprobat chiar un plan în acest sens, conceput după un model al laburiştilor britanici de vânzare a unor produse branduite cu însemnele de partid.

Ponta e pregătit să se retragă

Lucrările Consiliului Naţional al PSD, ce s-au ţinut în weekend la Palatul Parlamentului, au fost dominate de Adrian Năstase, care n-a ratat nici o ocazie ca să lase impresia că el este cel care conduce de fapt partidul. Victor Ponta, cel care conduce în scripte PSD, a încercat, sâmbătă, cu un discurs de mai bine de două ore, să dea dovezi de autoritate. În foarte lungul şir de mesaje transmise, Victor Ponta a vorbit şi despre retragerea sa din fruntea partidului. „Dacă voi fi o vulnerabilitate pentru partid, vă anunţ că mă voi retrage şi voi sprijini un alt preşedinte mai bun. (...) Nu cred că acest partid trebuie să mai piardă vreodată din cauza liderului său. Nu cred că munca noastră, a tuturor, mai poate să fie stricată de greşeala unuia dintre noi. Cred că eşti un adevărat coleg şi un adevărat membru al PSD dacă înţelegi când faci rău partidului stând în prima linie sau într-o anumită funcţie şi, dacă înţelegi, îţi ajuţi colegii apărându-i de ceea ce înseamnă opinia publică, de ceea ce înseamnă o mass-media care va fi cu noi la putere mai critică decât este cu Puterea actuală”, a spus sâmbătă Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-26

TAGURI: PSD, comert, ceasuri, raclete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...