2018-12-19 01:28


PSD îşi inaugurează sediile de campanie

 |  18:31
PSD îşi inaugurează sediile de campanie

Social-democraţii din Sectorul 3 şi-au inaugurat, ieri, sediul de campanie, în care a funcţionat până acum, Organizaţia de tineret a partidului. Sediul a fost astfel amenajat încât să fie “cât mai primitor cu tinerii”, după cum a explicat candidatul PSD la Primăria Sectroului 3, deputatul Robert Negoiţă. Parchetul sălilor din sediu a fost imprimat cu fragmente din ziare şi cărţi, unul dintre volumele alese fiind “De veghe în lanul de secară” al scriitorului J.D. Salinger. Negoiţă a declarat recent că nu doreşte să candideze pentru funcţia de edil la sectorul 3, mai ales că anumiţi membri ai filialei l-au atacat dur, acuzându-l că a fost impus de la centru. Următoarea filială care îşi va inaugura sediul de campanie va fi cea a PSD sector 1. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STEFAN
30 Oct 2011

Articolul necesita o corectie:R.Negoita nu este candidatul PSD pentru Primaria sectorului 3!
MARIA
31 Oct 2011

La`Psd 1 mai intai sa fie rezolavte problemele cu Tudorache si trupa lui si pe urma inagurari. Pana atunci tutun si carticica.
VICTOR MARIAN
31 Oct 2011

Si voi astia de la 3 atata va complicati...ce dracu a facut psd sector 3 pana acum pentru bucuresteni? Oamenii nu cunosc nici un lider de acolo. Doar ciudati si afaceristi . pentru cine va luptati ca fraierii?
KATRINA NICOLICI BUZESCU
31 Oct 2011

despre ce psd vorbiti, des[pre secctorul 1? care psd 1. ziaristii nu stiu ce lupte penytru prostie sunt acolo.sa mai treaca pe acolo sa vada ce se intampla la 1. PSD 1 nu mai exista. exista doar niste soricei care mananca resturi si altii care se chinuie sa salveze sectorul din mainile pdliste care s-au instalat acolo de mult timp. faceti curat sau pierdeti sectorul 1 frarierilor. oameni cu carte au acceptat p[rostiile si presiunikle lui Tudorache si ala acum vrea sa apara ca erou'care a facut si a dres.
SERBANICA
31 Oct 2011

Fraieri de la 3, Robert negoita va fi candidatul la 3. boii insa nu pricep se bat in noroi intre ei. Sunr unii aoclo care acum o luna il slaveau pe unul necunoscut din aripa Bucuresti acum s-au sucit si pe la Consiliul Natiuonal il iubeau pe negoita...cum se mai schimba vantul cand simt ca le fuge...
ALEXA06
31 Oct 2011

La cate probleme are psd in teritoriu ii ade de ianuguratnoi sedii , renovari si alte d-astea...sunt patetici!
Random imageUltimele stiri


loading...