2016-10-24 23:32

POLITICA


PSD se alătură USL la protestul de joi

 |  14:31
PSD se alătură USL la protestul de joi

Victor Ponta, liderul PSD şi co-preşedinte USL  a precizat miercuri că PSD se va alătura protestului organizat de către PNL şi PC, pentru joi, 19 ianuarie.

“Mitingul este unul al USL. Ne-am împărţit din punct de vedere organizator între partidele componente sarcinile pe care le avem. Nu se pune problema să nu fim împreună. Vom fi împreună până la capăt”, a precizat  social-democratul.

Reamintim că iniţiativa de a organiza un protest paşnic în Bucureşti, a fost propusă de PNL, luni,  în urma şedinţei Biroului Permanent Naţional  a partidului. Tototdată, liderii PNL au  declarat că se vor alătura protestului şi filialele locale ale PNL.

Înţial, Victor Ponta a declarat că PSD nu a luat o decizie cu privire la participarea la miting alături de celelalate două partide compeonente din USL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-01

TAGURI: Victor_ Ponta, USL, PSD, protest, PNLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Federația Hipocrat anunță proteste în Sănătate, din 21 octombrie Reprezentanţii Federaţiei Sindicale Hipocrat au anunţat că nu renunţă la proteste, urmând... 16 Oct 2016 | (0)
Transportatorii anunţă un amplu protest în faţa Guvernului Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) a anunţat luni,... Acum 14 ore | (3)