2018-12-13 11:08


PSD vede 4 milioane de biciclete în curtea PDL. PDL spune că PSD are vedenii.

 |  18:12
PSD vede 4 milioane de biciclete în curtea PDL. PDL spune că PSD are vedenii.

SenatorulPSD Olguța Vasilescu a postat miercuri pe blogul său oinformație potrivit căreia democrat-liberalii ar ficomandat în China 4 milioane de biciclete pentru a le oferi în campaniaelectorală din 2012. Postarea senatorului PSD Olguța Vasilescu astârnit reacții adverse în PDL. Dacă președinții organizațiilor județene PDLpreferă să tacă, cele două nume sonore ale democrat-liberalilor, RobertaAnastase și Elena Udrea, au considerat mai potrivit săse amuze pe seama acuzațiilor lansate de senatorul PSD.

Olguța Vasilescu scrie peblogul său că prima oară când a auzit că PDL a comandat în China 4 milioane debiciclete s-a amuzat teribil până când a auzit aceeași poveste din douăjudețe diferite. ”Aflucă PDL, partidul ăsta care tot taie de la săraci (că nu mai e de unde!), acomandat, tocmai în China, 4 milioane de biciclete. Material de propagandăpentru următoarea campanie!”, scrie senatorul PSD pe blog, precizând că nupoate să le spună cititorilor săi dacă bicicletele vor avea culoarea portocalie.

”Nu mai merge cu găleata, cu sacoșa cualimente, cu perechea de cizme portocalii, cu umbrela și cu ce dracu le maitrece prin cap! La un popor sărăcit și revoltat e nevoie de inovație, decadouri mai consistente! Și cum tocmai s-au scumpit biletele de autobuzsau de tren, iar statul ăsta slab nu mai poate duce în cârcă toți îngrășații guvernăriiBoc, e nevoie de puținsport! Deci... ne vom deplasa pe biciclete! Ei, nu toți! Doar votanții PDL! Caretrebuie să fie 100 000 de județ! Ăsta e target-ul, ăsta e numărul de bicicletecomandat pentru fiecare județ în parte! Acum înțelegeți de cevotează atât de relaxațiparlamentarii puterii toate tâmpeniile lui Boc, Udrea, Băsescu și ale tuturorlăcustelor astea care nu se mai satură de furat? Care țăran ar rezista tentației de aprimi o bicicleta nouă? Ce contează că o să o plătească înzecit din propriapensie? Are el cu ce merge la magazin să se uite la alimente fără să și le permită?Are!...”, continuă OlguțaVasilescu atacurile la adresa guvernanților României.

Roberta Anastase a fost contactată dereporterul nostru pentru a comenta afirmațiile senatorului PSD și a răspuns râzând:”Haidețizău...Acestea sunt nișteaberații. Cinstitvorbind eu nu comentez aberații”.

Ministrul Turismului Elena Udrea i-a răspunssocial-democratei OlguțaVasilescu, spunând că aceasta a confundat bicicletele PDL cu mașinuțele luiVictor Ponta. ”Este o informaţie veselă, darm-am distrat să văd că anumite televiziuni s-au grăbit să ia de bun ce a zisdoamna Vasilescu. Eu cred că era vorba de maşinuţe pentru domnul Ponta, nu debiciclete pentru PDL”, a spus Udrea.

Răspunspentru Udrea: ”Să zic și euceva de genti?”

Olguța Vasilescu le-arăspuns reprezentanțilorpartidului de guvernământ tot prin intermediul blogului său. ”Mă uit, de ieri, la întrecerea comunicatorilor PDL de adezmințice am scris eu pe blog despre achiziționareade biciclete. Unii, mai la vârf, au avut grijă să spună doar că nu știu despre asta, căla județullor nu s-a discutat, că e o cantitate prea mare, că nu dau acum cadourielectorale, iar dacă ar da nu s-ar putea discuta de mită, că nu e campanie, darnu au exclus posibilitatea spunând tranșant: ”Nu cumpărămbiciclete!”. Asta pentru că știuși ei că discuția a avut loc! Lanivel de lideri, ca Tălmăcean sau Spânu sau Oajdea s-ar putea să nu fi fostinformațide nimeni”, a scris aceasta într-o postare de ieri, care se încheie cu un P.S.adresat ministrului Elena Udrea: ”Doamna Udrea a vrut să facă și ea o glumă! Nu suntbiciclete, sunt mașinuțe pentru Ponta! Ha!Ha! Să zic șieu ceva de genti? Mai deștept,Boc! S-a făcut că nu pricepe! Starea lui naturală...”

O reacție interesantă laadresa afirmațiilorlansate pe blogul personal al OlguțeiVasilescu este cea a colegului său de partid, secretarul general al PSD LiviuDragnea. Acesta a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă dinRâmnicu Vâlcea că nu crede că PDL a achiziționat 4 milioane debiciclete. ”Nu cred! Pentru că ăştia fură, dar sunt şi foarte zgârciţi!E prea gogonată asta cu patru milioane de biciclete. Nu că nu şi-ar dori,dar probabil că ar vrea să găsească pecineva să le şiplătească. Atunci, da!”, a declarat Dragnea. Cu toate acestea,social-democratul ar privi cu ochi buni o astfel de investiţie. “Eu m-aş bucura să o facă,totuşi. Patru milioane de biciclete la români, în condiţiile în care eiau scăpat hăţurile din mână în ţara asta, şi e din ce în ce mai greu săcumperi carburant, ar fi ceva! Şi pentru mediu e bine. Asta e o acţiunepentru mediu. Să dea Sfântul!”, consideră acesta, adăugând însă că “mitaelectorală” nu va mai da rezultate la viitoarele alegeri

Potrivit unor surse, județele la care facereferire OlguțaVasilescu ar fi Dolj șiArgeș, însă RaduBerceanu președintePDL Dolj șiMircea Andrei președintePDL Argeș nu au pututfi contactați.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILE
29 Apr 2011

Iar voi din lene intlelctuala si lene in general nu verificati daca acele biciclete exista , pentru a comunica oamenilor realitatea. O zi buna !
MENATWORK
29 Apr 2011

PSD nu e o persoana, e un nume pe o hartie. In schimb, Olguta e o javra bipeda, ea poate vedea. Atatea zile sa aiba cat urechi...
Random imageUltimele stiri


loading...