2017-01-21 19:39

POLITICA


PSD vrea publicarea de urgenţă a rezultatelor la recensamânt

 |  13:39
PSD vrea publicarea de urgenţă a rezultatelor la recensamânt

PSD cere cu insistenţă publicarea rezultatelor recenământului din octombrie. Social-democraţii consideră ''deloc întâmplător'' faptul că întârzierea publicării rezultatelor recensământului coincide cu încercările actualei puteri de a modifica legislaţia electorală ''în scopul manipulării şi falsificării, în beneficiu propriu, a rezultatelor scrutinului electoral din anul 2012''.

Liderii PSD consideră că “în laboratoarele puterii se elaborează un set de date care urmează a fi prezentate ca rezultate ale recensământului şi care vor fi folosite în strategiile de falsificare a votului liber exprimat de către cetăţenii României”.

''Având în vedere faptul că PSD a luat, în mod public, atitudine faţă de modul incorect în care au fost organizate şi s-au desfăşurat operaţiunile de recenzare, considerăm că este de datoria noastră să intervenim şi să cerem să se facă publice, neîntârziat, rezultatele recensământului. Considerăm că, indiferent de motivele, de fapt pretextele, ce ar putea fi invocate, în realitate există anumite interese ale partidului-stat care dictează acest comportament nedemocratic şi voluntarist, prin care puterea şi camarila guvernamentală sfidează normele elementare ale dialogului şi transparenţei care trebuie să existe într-un stat de drept, membru al Uniunii Europene'', se afirmă într-un comunicat al PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13

TAGURI: recensamant, frauda alegeri, rezultate recensamant, PSD fraudaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image