2017-01-21 00:09

POLITICA


Puterea şi Opoziţia au stabilit: sesiune extraordinară a Parlamentului

 |  15:04
Puterea şi Opoziţia au stabilit: sesiune extraordinară a Parlamentului

În urma consultărilor dintre reprezentanţii Puterii şi cei ai Opoziţiei de miercuri, s-a hotărât organizarea unei Sesiuni  Extraordinare a Parlamentului, pentru ziua de luni, săptămâna viitoare.„Propunerea, pe componenta politică, a fost aceea de a avea sesiune extraordinară a Parlamentului, pentru că în Parlament este locul unde trebuie dezbătute, dezamorsate şi rezolvate, inclusiv conflictele din societate. Şi, de aceea, săptămâna viitoare vom avea o sesiune extraordinară a Parlamentului, locul unde să se discute problemele specifice unei ţări”, a explicat Emil Boc.

Premierul a declarat că dialogul purtat cu liderii USL reprezintă un câştig, întrucât s-a discutat despre situaţia actuală  a României, menţionând că pentru coaliţia de guvernare cea mai importantă compoementă este stabilitatea politică a ţării.

Pe de altă parte, Victor Ponta a declarat că în urma discuţiei nu s-a ajuns la niciun rezultat. Cei din USL au cerut demisia Guvernului, înlocuirea cu un Guvern de tehnocraţi, precum şi organizarea de alegeri anticipate. În replică, Emil Boc a declarat că soarta Guvernului va fi decisă în Parlament.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-01

TAGURI: Parlament, sesiune_extraordinară, USL, Emil_BocComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image