2018-12-11 20:09


Radu Mazăre a demisionat din PSD, după ce a renunţat şi la funcţia de primar al municipiului Constanţa

 |  10:43
Radu Mazăre a demisionat din PSD, după ce a renunţat şi la funcţia de primar al municipiului Constanţa

Radu Mazăre a demisionat din PSD, potrivit unor reprezentanți ai organizației județene. Mazară şi-a depus anterior demisia şi din funcția de primar al municipiului Constanța.

Secretarul executiv al PSD Constanța Cristinel Dragomir a confirmat pentru Agerpres demisia lui Radu Mazăre din partid.

Radu Mazăre și-a depus anterior demisia din funcția de primar al municipiului Constanța, documentul fiind scris în arestul central al Poliției Capitalei și înregistrat la Primăria Constanța vineri, 22 mai.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana, a precizat, că demisia a fost înregistrată oficial și adusă la cunoștință prefectului județului Constanța, urmând să fie prezentată, formal, și în proxima ședință a Consiliului Local.

Radu Mazăre se află în arest preventiv din 2 aprilie. Anchetatorii susţin că, în perioada 2006 - 2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le deschidă în Constanța.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-27

TAGURI: radu, mazare, demisioneaza, psd, renunta, functie, primar, municipiu, constanta, partid
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...