2018-12-12 01:10


Raluca Prună: Am minţit la CEDO că România are buget pentru şapte penitenciare

 |  17:26
Raluca Prună: Am minţit la CEDO că România are buget pentru şapte penitenciare

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, în cadrul şedinţei CSM, că a minţit la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) că dispune de un buget de aproape un miliard de euro pentru şapte penitenciare, în condiţiile în care Guvernul nu are această sumă.

“Ştiţi cum e, domnule judecător, ca la penitenciare, unde eu m-am dus şi am minţit la CEDO şi spun bine minţit la CEDO, că eu am crezut că dacă mi se dă o hârtie sub semnătura cuiva din statul român... Deci eu am minţit acolo spunând că noi am asigurat buget pentru şapte penitenciare a câte 150 de milioane pentru fiecare penitenciar, ergo aproape un miliard de euro, dar astea erau nişte bune intenţii, pentru că în realitate în buget noi nu avem aceşti bani. Aşa s-a întâmplat şi cu investiţiile. Pe mine nu mă costă nimic şi pe niciun ministru să facem o foaie foarte frumoasă, să spunem că ne trebuie două miliarde de euro ca noi să avem o infrastructură de top în România, dar câtă vreme nu ai acoperire în buget, lucrurile astea nu se vor întâmpla. Deci acest guvern, pe care mă simt obligată să îl apăr nu neapărat pentru că fac parte din el, acest guvern a moştenit asta, o colecţie de bune intenţii. Şi a trebuit eu să ies să spun că nu pot să fac şapte penitenciare, că nu am bani (...)", a afirmat ministrul Raluca Prună, joi, în şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), conform înregistrării postate pe site-ul instituţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: raluca pruna, minte, cedo, romania, buget, sapte, penitenciar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GICA
08 Oct 2016

MINCIUNA ESTE POLITICA DE STAT IN ROMANIA...NU ESTE CEVA ANORMAL ...MAJORITATEA POLITICIENILOR UNA SPUN SI ALTA FAC....CHAR NE CRED PROSTI.....VOM VOTA SI VOM VEDEA ....SPERAM SA SE SCHIMBE CEVA...SI IN TARA ASTA....
Random imageUltimele stiri


loading...