2018-10-19 21:15


Raluca Turcan a DECIS: Va candida la alegerile din PNL

 |  21:53
Raluca Turcan a DECIS: Va candida la alegerile din PNL

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunţat luni că va candida în partid pentru funcţia de prim-vicepreşedinte la alegerile interne.

"Da, voi candida. (...) Voi candida pentru funcţia de prim-vicepreşedinte", a declarat Turcan la Realitatea TV. Ea a adăugat că ar fi fost o "variantă sănătoasă" pentru şefia PNL, dar care ar fi "riscat să separe nişte energii". Turcan a arătat că ar fi avut şanse la preşedinţia PNL, potrivit unor cercetări sociologice. De asemenea, ea a precizat că nu a decis ce candidat la preşedinţia PNL va susţine. "M-am uitat pentru conducerea viitoare să nu repetăm din erorile trecutului, una dintre erori a fost de cea de resursă umană, adică de politică de atragere a oamenilor buni din partid şi la vârf şi în organizaţii şi cred că şi în teritoriu şi în conducerea partidului trebuie să vină mai mulţi oameni implicaţi. (...) Trebuie ca în conducerea partidului să fie oameni integri care să nu fie vulnerabili, pentru că în momentul în care ai o vulnerabilitate, ceilalţi ţi-o cunosc şi ţi-o speculează şi, nu în ultimul rând, profesionalismul, adică acea aplicare a celor care sunt în conducere spre lucruri pe care le pot face bine, adică să fie omul potrivit la locul potrivit. De aceea nu m-am grăbit să susţin unul dintre candidaţi, pentru că mă interesează foarte mult programele lor, echipele pe care le susţin şi ei şi care îi susţin şi pe candidaţi în această competiţie şi mi-aş dori să fac parte dintr-o echipă care să poată să schimbe în bine decizia partidului", a declarat Turcan. Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă s-au înscris în competiţia pentru preşedinţia PNL. Convenţia Naţională a PNL este convocată pentru 17 iunie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-30

TAGURI: pnl, raluca turcan, congres pnl, vicepresedinte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KOVACS TIBERIU
30 Mai 2017

Babuinul=PDL.Huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mai 2017

Fetito....Daca provii din bordelul UDREA-PDL...de ce ne mai plictisesti?FUCK OFF BITCH
ANONIM
30 Mai 2017

Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor persoane fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua fiind vorba de o plaga a raului care se intinde din urma fara dificultati. Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese care poate sa gadile instinctele primare ale disperatilor , sa “orienteze” si sa conduca “populatia” ca pe o turma de animale. In Ro datorita SECURISMULUI MAFIOT superdezvoltat EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai!
ATENTIE!
30 Mai 2017

gibonul vrea functie DESTRABALATA PDL ISTA
VAMPIRUL DRACULA
30 Mai 2017

ha ha ha...m-as inscrie la PNL doar ca sa dau cu oua stricate in anumiti candidati....cred ca as nimeri pe Turcana din trei incercari...ce frumos ar fi sa se voteze cu oua..cine primeste cele mai multe oua in cap sa fie eliminat din competite
GOGU
31 Mai 2017

Bine ă punctat Tiberiu .... Bănuim sa ii ramana numele ....seamana perfect
GOGU
31 Mai 2017

Bine a punctat Tiberiu .... Babuin sa ii ramana numele ....seamana perfect Oare stolo i.o mai trage .....sau doar prefera să i se cante la .....caval
REGHE
31 Mai 2017

Da.....BABUIN..Merita acest nume....dupa operațiile suferite HahahHahaha
Random imageUltimele stiri


loading...