2019-02-19 17:21


Raluca Turcan SE LEAPĂDĂ de Cioloș: ”A fost o greșeală uriașă”

 |  16:17
Raluca Turcan SE LEAPĂDĂ de Cioloș: ”A fost o greșeală uriașă”

Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, identifică asocierea cu Dacian Cioloş ca una dintre cauzele care au dus la eşecul liberalilor în alegeri. Potrivit liderului PNL, partidul s-a agăţat de premier în loc să-şi promoveze propriul program de guvernare.

"Nu îmi pot explică de ce nu am canalizat atenţia pe soluţii în versiune liberală şi pe nişte vectori de imagine credibili. Au lipsit viziunea şi strategia de acţiune în campanie. A sta să te ancorezi într-un om ca Dacian Cioloş, premier din afara partidului, şi să-ţi subjugi toată campania în detrimentul măsurilor şi proiectelor tale mi se pare o greşeală strategică uriaşă", a declarat Raluca Turcan într-un interviu pentru ziare.com.

Întrebată dacă asocierea cu Dacian Cioloş a fost o eroare, Turcan a răspuns: "Nu pot spune că a fost o greşeală propunerea dlui Cioloş ca premier. Va spun însă cum vedeam eu această apropiere. Când PNL îşi asumă o propunere de premier, acel om militează pentru programul partidului, pentru soluţiile respective şi face front comun cu partidul respectiv pentru a oferi României o guvernare. Cred că relaţia a fost greşit înţeleasă de ambele părţi. Dacă dl Cioloş nu intenţiona să vină cu arme, bagaje şi suflet în campania PNL, trebuia să spună lucrurile acestea foarte tranşant. Poate le-a spus, eu nu am participat la decizie. Dacă PNL a înţeles că dl Cioloş nu vrea să facă lucrul acesta, trebuia să recalibreze imediat discursul, strategia şi să pună accent pe atu-urile partidului."


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-14

TAGURI: raluca turcan, pnl, alegeri, dacian ciolos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUCA GHEORGHE
13 Ian 2017

Cine dracu ar vrea sa col aboreze cu niste isterici si nebuni ca voi Chiar n u ti dai seama canu asa s e faceopozitie tanteo Sun teti rai isterici nu stit i decat sa acuzati fara n ici un temei TANTEO ISTER ICO FASCISTOIDA Ia ma du te dracului
OPREANU TIBERIU FLORIN
13 Ian 2017

Va rog sama lamuriti si p emine Daca in campania electorala se face intra devar propaganda dar nime ni nu va crede de ce totu si obligati pe respectivu l sa si dea demisia ? c e gandire primitiva aveti Daca tu nu esti credi bil ca partid si lumea n u te alege tu te apuci si l dai afara pe cel care nu a castigat la alegeril e Chiar sunteti de rahat Fascistoizi bine va zic e lumea! fascisti si pro sti si puturosi Nu toti dar cei care sunteti in f runtea pnl ului ati pierd ut orice contact cu reali tatea ASTA VARA A VENIT O FATA CU TIGARI DIN PARTE A PNL ULUI AM luat si eu dar am votat cu ALDE M I SE PAR MAI REALISTI ADE VARATII LIBERALI
ANTONIU CEZAR
13 Ian 2017

Tato Raluca, nu este r au ca,in sfarsit, recun osti ca ati gresit. Num ai ca" greselile" voa stre si in special ale ta le sunt permanente. Dac a va regretati cu adevara t greselile atunci doved iti acest lucru si fiti de acord cu legile bune si cu aplicarea lor. Fa ceti o opozitie corecta,l egala,constructiva si nu distructiva,inclusiv pent ru voi. Daca ai renunta l a obrazniciile si tupeul jegos, ai putea fi intere santa.
ANONIM
13 Ian 2017

Cum comentai totui "nonc ombatul" foștilor pdl-i și, din campania de la alegerile parlamentare,
CALINSCHI NICU
13 Ian 2017

Inaintea doamnei era ceal alta figura mai tupeista mai vipera Au vazut ca au pierdut dar au pus tot fiinta din asta diabol ica si nesimtita care min te in fata si tipa la adv ersar Tot ce fac ceilalt i dar tot rau sau bun t rebue luat in batjocura c u ironii ieftine si glumi te nelalocul lor chiar si in cadrul unor inves tiri solemne Cata nesimt ire !!! Astea toate va in groapa in loc sa va ajute Trezeste te d le iohan is !!! esti arogant si d ta dispretuitor si n ecomunicativ Din cauza d tale ati pierdut imens dar si din cauza celorla lti de la varf DUMNEATA E STI BARBAT PRESUPUN TE COMPORTI CA O FEMEIE ISTE RICA SI FUDULA nu te sup ara dar asta este adevaru l domnule!
GRIG
13 Ian 2017

Pdl-isti chiar nu inteleg ca vechii-pnl au tradat iar?? Au votat cut psd-al de ptr CA stunt corupti t oti-20%este scorul pdl... iesiti din rahatul pe car e-l mancati cut vesnic tr adatorii pnl---a-ti luati teapa CA niste tampiti
PILU
13 Ian 2017

Ati luat-o pe urmele PNT- CD-ului.
GOGU
14 Ian 2017

Raluca,centura este liber ă ....LA PRODUS,ADA CUM AI FACUT SI LA MOSCOVA SI IN PDL.... STIE EL ST OLOJAN SI TRUPA
GOGU
14 Ian 2017

Raluca,centura este liber ă ....LA PRODUS,ADA CUM AI FACUT SI LA MOSCOVA SI IN PDL.... STIE EL ST OLOJAN SI TRUPA
ALEGATOR
15 Ian 2017

Demisia celor care au con dus campania electorala d ezastruoasa a PNL-ului si desprinderea de PDL-isti i toxici.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...