2019-02-22 12:55


RĂSPUNSUL lui Băsescu pentru comisia de anchetă: ”Mai CANDIDEZ o dată”

 |  21:29
RĂSPUNSUL lui Băsescu pentru comisia de anchetă: ”Mai CANDIDEZ o dată”

Comisia parlamentară specială de anchetă pentru verificarea aspectelor ce ţin de organizarea alegerilor prezidenţiale din 2009 s-a reunit marţi într-o şedinţă în care a fost analizat raportul final pe această temă. Parlamentarii din comisie au decretat că "amploarea acţiunilor a fost de natură de a schimba rezultatul alegerilor" și vorbesc despre comiterea de posibile infracțiuni precum constituirea unui grup infracțional organizat , fals intelectual, uz de fals sau abuz în serviciu.

Fostul președinte, Traian Băsescu a comentat decizia comisiei:

”Scrieti acolo in raport din partea mea: alegerile au fost validate de Curte. Sa fie concluzia asta: a castigat Geoana, sa-l punem președinte, anulam mandatul meu, eu mai candidez o data. E o prostie. N-au dezlegat misterul celor 4 din sufragerie, eu nu am dubii, nu stiau cine va castiga, Maior avea relatii bune si cu Dragnea si cu Ponta de tenis, K2, Pescariu. Acolo s-au intalnit, Maior avea relatia cu Geoana, Oprea nu mai avea relatie cu PSD, Coldea avea relatii, Kovesi stia ca vine un nou mandat, ei s-au adunat sa vada cine castiga. Ei stateau acolo sa vada in ce parte se duc a doua azi, eu cred ca de asta s-au adunat, toti stiam ca e stransa lupta” a declarat Băsescu la TVR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-23

TAGURI: comisie de ancheta, alegeri 2009, candidez, traian basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Ian 2018

asa sa faci.....in COSTA RICA....sa candidezi pentru functia de PESTE-SEF la bordelul lui UDrea...impotriva lui MAZARE...se bat proxenetii intre ei ca sa-si promoveze curvele..bataia eterna pe bucata de trotuar...voi sunteti cutitarii care le iau banii la curve si le dau droguri sa traga pe nas in loc de mancare
RO N-ARE OAMENI DE STAT
24 Ian 2018

Comisiile de specialitate ale Parlamentului ca de alfel si majoritatea structurilor Guvernamentale NU au in componenta experti din vreun domeniu (ba din contra), dar nici nu consulta oameni de stiinta sau cu experienta (consilierii fiind recrutati pe alte criterii clentelare, neortodoxe decat cele de competenta, integritate si moralitate) din aceasta cauza legislatia romaneasca elaborata in ultimii 28 de ani este deslanata, in unele situatii fiind aberanta si inaplicabila. S – a dovedit in cele mai multe situatii ca legiuitorii semidocti au ca tinta sau obiect de reglementare interese de grup MAFIOT sau individuale nelegitime ori imorale. Romania va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANIE + MARLANIE + AVARISM va fi inlocuita cu POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE + VOLUNTARIAT + PREVIZIUNE IN INTERES NATIONAL si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie, dusmanie, rautate decat exista in prezent si va avea mult mai multa credibilitate, dar si oameni cu demnitate si de caracter.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...