2019-03-23 17:19


RĂZBOI între PALATE. Premierul DĂNCILĂ a semnat sesizarea către CCR privind refuzul lui IOHANNIS de a o REVOCA pe KOVESI

 |  14:57
RĂZBOI între PALATE. Premierul DĂNCILĂ a semnat sesizarea către CCR privind refuzul lui IOHANNIS de a o REVOCA pe KOVESI

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, luni, că premierul Viorica Dăncilă a semnat în faţa sa sesizarea către Curtea Constituţională privind refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, iar documentul va ajunge astăzi la CCR, informează News.ro.

Tudorel Toader a declarat, după întâlnirea cu Viorica Dăncilă, că i-a prezentat acesteia proiectul de sesizare a Curţii Constituţionale, precum şi argumentele şi conţinutul acelui proiect.

”Domnia sa a fost de acord, l-a semnat în prezenţa mea. În cursul zilei de astăzi, sesizarea ajunge la Curtea Constituţională”, a declarat ministrul Justiţiei.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a întâlnit, luni, cu premierul Viorica Dăncilă pentru a stabili forma sesizării la Curtea Constituţională (CCR) a refuzului preşedintelui Klaus Iohannis de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat miercuri decizia de sesizare a Curţii Constituţionale după refuzul său de revocare a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, spunând că nu există niciun temei şi niciun conflict între Guvern şi preşedinte pentru sesizarea CCR. "Putem să înţelegem că ministrul Justiţiei este personal nemulţumit că nu i s-a acceptat propunerea de revocare, dar de aici şi până la un conflict constituţional este cale lungă", a afirmat Iohannis. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-23

TAGURI: tudorel toader, dancila, iohannis, kovesi, ccr, revocare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAID
23 Apr 2018

ccr nu are nici o treaba in acest caz.s-a si pronuntat acum ceva timp.numai un limbric batut in cap ca toader sluga infractorilor poate sa insiste cu o problema deja inchisa.tt este cel mai cretin min al justitiei din istorie.acest gunoi ia 300 mil pensie de la stat plus salariu de min de la stat plus alti bani de la stat.o dovada a sistemului tampit care nu exista nicaieri in lume. aloo teodorovici sa nu mai indraznesti sa spui ca nu sunt bani la buget cand tu dai unui asemenea mutant 500 milioane lei vechi pe luna.pentru ce ? trimiti executari silite prin anaf unui copil de 6 ani sau pentru 5 sau 50 roni?de ce ?sa dai bani unor paraziti nenorociti.la munca nu l-a furat.trebuie sa vina la putere unii sa le ia toti banii jefuiti de acesti pensionari cu pensii speciale de la buget.sa aiba pensie cat un inginer si doctor asta este viitorul.cretini nenorociti.
VIDEO
23 Apr 2018

Din ȚARA : care au plecat 6000000 de oameni JUSTIȚIA = 0
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...