2019-01-17 13:11


Războiul consilierelor. Udrea o contraatacă pe Adriana Săftoiu

 |  19:30
Războiul consilierelor. Udrea o contraatacă pe Adriana Săftoiu
Daniel Măgureanu

Cartea Adrianei Săftoiu, „Cronică de Cotroceni”, în care Elena Udrea este descrisă ca fiind favorita fostului preşedinte Traian Băsescu, a stârnit reacţia celei din urmă, care a caracterizat dezvăluirile din volum drept „poveşti de budoar inventate din invidie şi frustrare”.

„Astăzi este foarte profitabil să vorbeşti despre Elena Udrea. Este regretabil ca o persoană cu certe calităţi, care ar putea câştiga şi din altceva decât din bârfe şi mizerii, se coboară să vândă poveşti de budoar inventate din invidie şi frustrare. Am avut mult de suferit în viaţă de pe urma invidiei şi răutăţii unor femei care au sacrificat orice doar pentru a încerca să-mi facă rău. Din fericire pentru mine, sunt un om binecuvântat, pentru că nu urăsc, nu pizmuiesc şi ştiu ce înseamnă loialitatea şi recunoştinţa. Spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiată ieşind din apartamente obscure de la întâlniri cu bărbaţii altora. Niciodată nu mi-am permis să mă port fără respect faţă de Preşedintele României, faţă de familia sa, chiar dacă ne leagă un parteneriat de aproape 11 ani. Pun insinuările Adrianei Săftoiu pe seama propriilor neîmpliniri în relaţia cu Traian Băsescu şi îi doresc să îşi găsească liniştea”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

În „Cronică de Cotroceni”, Săftoiu o descrie pe Udrea ca fiind o „slăbiciune” de-a lui Băsescu şi în acelaşi timp o „vulnerabilitate” a acestuia. Fostul consilier prezidenţial mai spune despre Udrea că „îşi petrecea foarte mult timp în biroul preşedintelu”, ceea ce la acea vreme convenea personalului Administraţiei Prezidenţiale, întrucât angajaţii erau liberi de sarcini pe durata întâlnirilor.

La rândul său, şi Traian Băsescu a negat veridicitatea dezvăluirilor, punând apariţia cărţii pe seama unor probleme financiare pe care le-ar avea Adriana Săftoiu. „Mulți oameni amărâți în ziua de azi. E o perioadă în care nu mai ai surse de venituri și să îți încalci principiile (…)”, a spus Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-25

TAGURI: razboi, consilier, elena, udrea, adriana, saftoiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PUFULETE E O FRUSTRATA
25 Mai 2015

Adriana Saftoiu este cel mai abject personaj. Pe langa faptul ca arata ca o baba, un corp urat, neigrijit, cu parul nespalat cam tot timpul, nu se sfieste sa-si arate frustrarea si invidia fata de o femeie ingrijita, frumoasa, eleganta asa cum este Udrea. Pe ea cam toate femeile urate si barbatii care nu au nas de femei frumoase o ataca sistematic, Saftoaica facand parte din corul acestor oameni pe care daca-i storci curge venin din ei,. Replica Udrei este corecta si de bun simt, ii doreste sa-si gaseasca linistea. Udrea nu a fost prinsa niciodata cu chilotii in vine iesind cu un barbat insurat din cuibul de nebunii. Saftoaica a fost prinsa. Despre Udrea s-au spus doar barfe, povesti nemuritoare, niciodata dovedite si nic n u vor fi deoarece femeia asta e prea serioasa, nu-si rata cariera fiind imorala ca Saftoiu Adriana. Udrea are un mare respect pentru Base si familia lui, manca la masa lor si invers. Da, stim, Adriana Pufulet il dorea pe Base in pat, sa il domine sa-i manance banii asa cum a incercat cu Imre si Elan a lui Raduleasca, dar nu i-a mers. Acum intelegeti de unde atata frustrare la ea? Este o femeie parasita, lovita in amor, parasita, va dati seama cat de rea a devenit?
JOHN DOE
25 Mai 2015

Dar tu de unde stii toate astea? Le-ai tinut luminarea???
PUFLETEZ TRAIESTE O DRAMA
25 Mai 2015

Adriana Saftoiu, o mare parte a vietii intr-o umbra pe care nicio femeie din lumea asta n-o suporta, este atat de frustrata incat pare surprinzator faptul ca ABIA acum isi varsa fara jena umorile. Daca considera ca este demnitatea si puritatea in persoana, de ce oare nu a mazgallit toata mizeria din asa-zisa carte despre aventura ei la Cotroceni, imediat dupa ce a fost usuita din functie? Foarte putine femei sunt caracterizate prin gratitudine, fiindca ti-o fac cand iti este lumea mai draga...celelalte, adevaratele caractere, caracterizate printr-o loialitate pana la capat sunt atat de rare incat daca rezista cu stoicism umorilor sufletelor mici cad inevitabil prada hienelor umane. Adriana Saftoiu este tipul de femeie care e in stare sa-si insele iubitul, cu el alaturi in pat, fara regrete sau remuscari teatrale...dar, s-o iertam : orice pasare pre limba ei piere!!!
Random imageUltimele stiri

loading...