2019-02-23 15:06


REACȚIA lui Liviu Dragnea după DEMISIA Ministrului Educației

 |  16:57
REACȚIA lui Liviu Dragnea după DEMISIA Ministrului Educației

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat că demisia lui Valentin Popa de la Ministerul Educației are legătură cu nemulțumirile UDMR.

Reporter: Cu ministrul Educației ați discutat despre nemulțumirilor celor din UDMR?

Liviu Dragnea: Da.

Reporter: Și?

Liviu Dragnea: Da, am discutat. Nu e vorba doar de UDMR, e vorba de toate minoritățile. Poate ei au fost mai vizibili.

Reporter: S-a ajuns la o concluzie?

Liviu Dragnea: Așteptăm să vedem la Guvern.

Reporter: Kelemn Hunor spunea că nu va discuta cu dvs. Despre alte proiecte până când problema din educație nu e rezolvată.

Liviu Dragnea: Și are dreptate. De data asta are dreptate Kelemen Hunor.

Valentin Popa a precizat joi că asupra sa nu au fost făcute presiuni să demisioneze din funcţia de ministru al Educaţiei, dimpotrivă, şi a explicat că a luat această decizie pentru că nu este de acord cu solicitarea UDMR de modificare a ordonanţei privind desfăşurarea orelor de limba română la clasele cu predare în limbile minorităţilor.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus că demisia este „singura decizie corectă” a ministrului Educaţiei, Valentin Popa, care trebuia să îşi asume „consecinţele măsurilor sale nechibzuite şi total neadecvate din punct de vedere profesional, prin care a provocat confuzie pentru zeci de mii de elevi, cadre didactice şi părinţi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-27

TAGURI: liviu dragnea, demisie, valentin popa, udmr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
27 Sep 2018

Desigur, singura demisie e onoare! Domnul Valentin Popa nu s-a lasat ingenuncheat de santajul UDMR. Dovleacul cu mustata si zombii PSD s-au conformat. Ca totdeauna, pentru dumnealor, Romania si limba romana sunt elemente minore, zic ei, de negociat. Cu cat este mai prost, cu atat este mi bine. Chestia e sa nu piarda puterea si dovleacul si oligarhii sa nu intre la puscarie. Oricum, demisia profesorului sucevean constituie o palma data dovleacului considerat in corpore Guru lor dar si zombilor de rand ai acestui partid de tradatori. Dar sa nu uitam: si tradatorii isi au destinul lor. Desi deocamdata au alte interese. Dupa anul douazeci douazeci, vorba gospodinei de Videle, le vom arunca cu chiftele printre zabrele ... Asa sa ne ajute Dumnezeu!
TRADATORI DE TARA
27 Sep 2018

MAFIOTUL ESTE IN STARE DE ORCE NUMAI SA FIE LA BUTOANE . TRADATOR NATIONAL SI LAS
ALLISON HOWARTS
28 Sep 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...