2019-03-19 08:32


REACŢIA lui Tudor Gheorghe despre posibilitatea de a candida la alegerile parlamentare

 |  13:53
REACŢIA lui Tudor Gheorghe despre posibilitatea de a candida la alegerile parlamentare

Tudor Gheorghe a afirmat, marţi, referitor la posibilitatea de a candida la alegerile parlamentare din partea PSD, că nu va schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale.

"Câtă vreme politica mea este una singură şi consecventă, cea a culturii naţionale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale. Cu clar-obscur, mascăm urâtul şi ştergem formele prea bruşte/ Făcând să tacă zbârnâirea adunăturilor de muşte", a precizat Tudor Gheorghe, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PSD Diaspora, Cătălin Rădulescu, a afirmat că social-democraţii au iniţiat discuţii cu Tudor Gheorghe şi Florin Piersic pentru a candida la alegerile parlamentare.

"PSD nu a stat niciodată bine în diaspora, dar anul acesta vom face o figură frumoasă. Ne dorim să avem candidaţi cu mare notorietate şi am iniţiat discuţii cu Tudor Gheorghe şi Florin Piersic să devină candidaţii noştri. Ştiţi doar că atât domnul Tudor Gheorghe, cât şi marele Florin Piersic sunt prieteni ai noştri şi suntem în negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidaţii noştri în diaspora", a precizat Cătălin Rădulescu, pentru ziarulprofit.ro, o publicaţie din Argeş. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-02

TAGURI: reactie, tudir gheorghe, candideaza, alegeri, parlamentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...