2019-02-21 18:40


Reacţia premierului GRINDEANU la mesajul lui Iohannis

 |  14:45
Reacţia premierului GRINDEANU la mesajul lui Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu a reacţionat la mesajul preşedintelui Klaus Iohannis din plenul Parlamentului. După părerea sa, prim-minstrul ar îndemna la calm, la stabilitate şi la revenire la normalitate, aceasta fiind „abordarea corectă”.

„Am citit un transcript. Eu v-aş spune ce poate aş fi făcut eu. Eu aş fi îndemnat, şi asta fac acum, şi nu îmi permit eu să fac observaţii despre ce spune preşedintele României sau oricine altcineva. Eu v-aş spune ce aş fi făcut eu. Aş fi făcut un îndemn la calm, la stabilitate, la revenire la normalitate. Mai mult de atât să ştiţi că eu nu am ce să comentez vizavi de discursul preşedintelui. Cred că asta este abordarea corectă şi aşa aş fi făcut eu”, a precizat premierul. 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07
Citeste si:
Dragnea critică stilul şi cuvintele lui Iohannis
Iohannis: Nu vă bateţi joc de România. Dacă PSD nu rezolvă urgent problema, voi convoca consultări la Cotroceni
Tăriceanu: Ce a făcut Iohannis în Parlament este inacceptabil
PSD asmute Cercetarea împotriva protestatarilor! Au tăiat fondurile pentru proiecte!
Klaus Iohannis: Voi convoca referendumul
Iohannis: Retragerea OUG și demiterea chinuită a unui ministru, prea puțin. Alegeri anticipate, prea mult
Iohannis: “Prima grijă a fost să vă ocupaţi de dosarele penalilor”. Parlamentarii PSD au părăsit sala

TAGURI: gindeanu, iohannis, mesaj, reactie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TOT IO
07 Feb 2017

dupa ce a intors tara pe dos cu ordonanta ,mai are tupeul sa dea si "indicatii pretioase" .La fel si cei doi alti smeche-narasi tariceanu si dracnea.
REMETEA SORIN
08 Feb 2017

A intors tara pe dos asa i?Din ce cauza oare? nu din cauza deciziilor aberante a unei justitii obediente? nu din cauza unui sef de stat care fabrica dosare cu motive inchipuite doar celor din opozitie pentru a si inlatura adversarii politici? Nu s a inhaitat el contra unei majoritati legitime cu o sefa dna imorala plagiatoare si razbunatoare? Cine are oare cel mai perfid tupeu el care este coruptul coruptilor si imoral pana la absurd (vezi cazul copiilor vanduti) Care este tupeul lui Grindeanu la voi tupeul este bunul simt ????!!!ASA ESTE ?V au spalat gandirea si v a deviat o spre rau ASA I?prin ordonanta ar fi fost eliberati oameni precum RARINKA SAU GUTAU SAU FEMEIA AIA INCHISA PE NEDREPT 10 ANI asta s ar fi intamplat Dar daca voi sunteti deviati de la normal de un sef de stat vanzator de copii asta este alta treaba!vreti savedeti numai ce va insufla homalaul iohannis
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...