2019-02-15 23:18


REACȚII din Parlamentul European. Se cere DEMISIA întregului Guvern

 |  16:43
REACȚII din Parlamentul European. Se cere DEMISIA întregului Guvern

Reacții din Parlamentul European împotriva actualului Guvern. Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) a cerut ieri demisia întregului Guvern. Rebega face trimitere, în special, la epidemia de pestă porcină, dar și la declarația intens criticată a ministrului Agriculturii care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu situația de la Auschwitz.

“Am fost printre primii care au atras atenția asupra gravității extinderii focarelor de pestă porcină africană în România. Este, într-adevăr, o situație de forță majoră pentru economia țării. Dar declarația de ieri a ministrului Agriculturii referitoare la incinerarea porcilor este înfiorătoare! Nici nu pot s-o reproduc măcar!”, mai scrie Rebega. Acesta continuă: ”La nivelul Guvernului se manifestă o totală lipsă de înțelegere a istoriei și o lipsă de empatie revoltătoare. Și când spun aceste lucruri sunt foarte blând!”, a transmis europarlamentarul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-28

TAGURI: europarlamentar, demisie, guvern, dancila, gafe
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Iul 2018

REBEGA DU-TE MAI GUNOIULE IN P-ZDA MA-TI DE JEG NU MAI STITI CUM SA LIN NGETI BOASELE JIDANULOR --VEZI DOAMNE CA SE SIMT JIGNITI- VA DOARE;-N CUR PORCILOR CA STAGUL ROMANIEI A AJUNS SA FIE BATJOCORIT IN SPANIA SI IN ROMANIA UNGURII VOR ARDEALUL PE FATA IL CER IN ROMANIA LA TUSNAD DAR VOI NU STITI TRADATORI PARANOICI CE SUNTETI
ANONIM
28 Iul 2018

Bai rebega ce ar fi sa te duci tu acolo de unde ai iesit? ai fost ales pe alta lista nu pro-romania lu' peste.
ANONIM
28 Iul 2018

si asta rebega este parlamentul european? E un gunoi deversat la pro-romania.
@JIGODIA ANONIM
28 Iul 2018

ESTI IN PLINA CRIZA DE DELIRUM TREMENS . TI-AI LUAT PASTILELE COPROFAGULE ?
COPROFAG ?!!!!
28 Iul 2018

este fiul lu ma ta cel drogat si prost Ce parere ai ?De cand il sugi si pe Pinochio sau esti versatil
ANONIM
28 Iul 2018

Sta acolo si freaca menta si sustine ca ar sti si ca el avertizase cum ca sunt focare de pesta. Controlati virusii, dle europarlamentar? Sau controlati vantul sa nu sufle cu sau fara virusi? Veniti dv pe post de perdea de ozon ca sa distrugeti automat virusii, sa nu ii ia porcii, sa nu ii ardem inutil, sa avem productie autohtona si noi. Sa scapam de atacuri dirijate de astea? ca e simplu sa faci focare intr-o Colonie... vii si le faci, tehnologie ce creaza vant e, bani s-o foloseasca au, vai de romani, nu e asa?
CE EXPRIMARE !!!!
28 Iul 2018

Ziaristi de ai lui peste rasol cica,reactii in parlamentul european ,se cere demisia intregului guvern Hai lasa !,sE SCHIMBA guvernul ca asa vrea un rahat care nu stie de ce are mandat acolo Ai mandat sa ajuti Romania nu sa o afunzi bai sparlamente prost si nebun Dute dracului Acum imi pare rau ca i am tot luat apararea lu Pinochio tot mereu Ba Pinochio nu credeam ca ai un asemenea caracter perfid si jegos
HITLER STALINOVICI CHURCHILLES
29 Iul 2018

Din aceeasi serie - Parlamentul European a coborit la bufetul Parlamentului European si si-a cumparat o friptura de fazan cu trufe, un covrig cu mac si sare si doua pungi de seminte. Parlamentul European a iesit mai repede din sedinta Parlamentului European si a mers la o intalnire amoroasa cu o prostituata romanca pe care o ajutase cu viza; pe drum, cu geamurile coborite asculta maria ciobanu si sirma granzulea la maxim. Parlamentul European s-a intors cu jumatate de ora inaintea inchiderii Parlamentului European sa isi recupereze cartela de vot. I-o furase Parlamentul European Negrescu care, impreuna cu Parlamentul European jean Marinescu si Parlamentul European Pascu incaseaza diurnele colegilor neatenti de la casieria Parlamentului European.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...