2019-01-24 10:47


Recordul de discurs scurt în Parlament: un deputat a vorbit 29 de secunde în patru ani

 |  21:28
Recordul de discurs scurt în Parlament: un deputat a vorbit 29 de secunde în patru ani

Culmea hărniciei a fost atinsă în această legislatură de patru deputați. Aceștia au vorbit în plen o singură dată, când au depus jurământul. Recordul îl deține Ioan Mihăilă de la PMP, care a vorbit nici mai mult nici mai puțin decât 29 de secunde în patru ani, informează news.ro.

Alți trei colegi de-ai săi, Florică Bîrsăşteanu (PSD), Marius Manolache (PSD) şi Nicolae Florian (PSD, fost PNL), au fost ceva mai vorbăreți și au ajuns la 40 de secunde vorbite în plen. Nu de alta, dar depunerea jurământului pentru ei pur și simplu a durat mai mult.

Alții au vorbit de la tribuna Parlamentului nu pentru a prezenta proiecte noi pentru țară, ci pur și simplu pentru a se apăra de acuzațiile DNA. Este cazul lui Sebastian Ghiță care a vorbit abia în martie 2016, după o lungă pauză de la depunerea jurământului, în 2012. Ghiță, însă, mai deține un record: nicio inițiativă legislativă semnată sau coinițiată în cei patru ani de mandat. 

Dar Ghiță nu este singurul politician muncitor care mai aspiră la un mandat de parlamentar. Este și cazul lui Theodor Paleologu, care a vorbit în total 38 de secunde: o dată când a depus mandatul și încă o dată când a anunțat că demisionează din PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-24

TAGURI: parlament, discurs, deputat, ioan mihaila, pmp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DAR CâțI MUțI
23 Noi 2016

care n-au vorbit deloc, doar au ridicat mâna?! MAJORITATEA, BĂTU-I-AR SĂRĂCIA LUCIE, DURERILE DE BURTĂ CARE SĂ-I TRIMITĂ LA BUDĂ, DIN CARE SĂ NUMAI IASĂ, ADULMECÂND MIROSUL A CEEA CE NE-AU SERVIT PE TAVĂ, PRIN LEGI, DE 27 DE ANI!
Random imageUltimele stiri

loading...