2019-01-19 10:26


Reguli pentru miniștri: Guvernul a stabilit un COD de CONDUITĂ pentru membrii cabinetului

 |  20:51
Reguli pentru miniștri: Guvernul a stabilit un COD de CONDUITĂ pentru membrii cabinetului

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi, printr-un Memorandum, un cod de conduită al ministrilor, potrivit unui comunicat de presa. Codul reglementează norme de conduită și etică pentru miniştri, iar incalcarea lui duce la o analiza în guvern.

Codul prevede ca toti membrii guvernului au obligația să declare, prin orice mijloc, orice situație care generează conflict de interese sau incompatibilitate. De asemenea, codul le interzice ministrilor utilizarea numelui sau imaginii proprii în acțiuni publicitare pentru promovarea unei activități comerciale.In plus, membrii Guvernului invitați la dezbateri publice de orice natură, în calitate oficială, au obligația să prezinte poziția oficială asumată de Guvernul României. De asemenea, în cazul în care nu există o poziție oficială a Guvernului, au obligația să facă cunoscut faptul că opinia exprimată nu reprezintă punctul de vedere oficial al Guvernului.Sesizările în legătură cu încălcarea Codului de conduită de către membrii Guvernului se aduc la cunoștința Prim-Ministrului, prin intermediul Secretariatului General al Guvernului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-21

TAGURI: guvern, tudose, ministri, cod de conduita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Iul 2017

Regulile de CONDUITĂ pentru membrii cabinetului nu pot fi altele decat cele cuprinse in CODUL MAFIEI deoarece in totalitate personalul apartine gruparilor infractionale de crima organizata care au capturat RO dupa 1990.
Random imageUltimele stiri

loading...