2016-10-24 03:14

POLITICA


Remanierea se face, nu se discută

 |  19:30
Remanierea se face, nu se discută

Cu cât se discută mai mult despre remaniere, cu atât e mai puţin oportună, a declarat, luni, Elena Udrea, înainte de şedinţa BPN al PDL. Vicepreşedintele PDL a precizat că în cadrul şedinţei Coaliţiei subiectul remanierii nu a fost discutat. „Nu s-a discutat. Şi în povestea aceasta cu remanierea am ajuns să-l citez pe primul-ministru: se face, nu se discută, tot ne trezim vorbind despre remaniere, cu cât vorbim mai mult, cu atât e mai puţin oportună”, a declarat Udrea. Legat de anunţarea candidatului PDL la Primăria Capitalei, liderul democrat-liberal a subliniat faptul că atât în 2000, la scrutinul pentru Primăria Capitalei, cât şi în 2004, la scrutinul prezidenţial, candidatul PDL cel mai bun a fost anunţat cu o lună înaintea alegerilor. Reamintim, Elena Udrea a anunţat în decembrie că numele candidatului PDL la Primăria Capitalei va fi anunţat la începutul anului 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-18

TAGURI: candidat PDL, alegeri electorale, remaniere, guvernul bocComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

„Bufet” electoral cu de toate Mai sunt două luni de zile până la data alegerilor, iar în weekend-ul care a trecut, cele două... 10 Oct 2016 | (0)
Alegeri parlamentare. Candidaţii PMP pentru Diaspora PMP şi-a desemnat luni, prin vot, candidaţii pentru diaspora, Traian Băsescu transmiţându-le... 11 Oct 2016 | (1)