2016-12-05 04:46

POLITICA


Remanierea se face, nu se discută

 |  19:30
Remanierea se face, nu se discută

Cu cât se discută mai mult despre remaniere, cu atât e mai puţin oportună, a declarat, luni, Elena Udrea, înainte de şedinţa BPN al PDL. Vicepreşedintele PDL a precizat că în cadrul şedinţei Coaliţiei subiectul remanierii nu a fost discutat. „Nu s-a discutat. Şi în povestea aceasta cu remanierea am ajuns să-l citez pe primul-ministru: se face, nu se discută, tot ne trezim vorbind despre remaniere, cu cât vorbim mai mult, cu atât e mai puţin oportună”, a declarat Udrea. Legat de anunţarea candidatului PDL la Primăria Capitalei, liderul democrat-liberal a subliniat faptul că atât în 2000, la scrutinul pentru Primăria Capitalei, cât şi în 2004, la scrutinul prezidenţial, candidatul PDL cel mai bun a fost anunţat cu o lună înaintea alegerilor. Reamintim, Elena Udrea a anunţat în decembrie că numele candidatului PDL la Primăria Capitalei va fi anunţat la începutul anului 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-18

TAGURI: candidat PDL, alegeri electorale, remaniere, guvernul bocComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Epoca imposturii Au mai fost campanii electorale „amorțite” în România, de-a lungul timpului, dar parcă... 30 Noi 2016 | (0)
O nouă numire în Guvernul Cioloș Alina Seghedi a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene... 18 Noi 2016 | (0)