2019-01-20 23:23


Remus Cernea anunţă că se MUTĂ din România: Biletul de avion e doar dus

 |  18:15
Remus Cernea anunţă că se MUTĂ din România: Biletul de avion e doar dus

Politicianul și activistul Remus Cernea a anunțat pe pagina sa de Facebook că se va muta din România și nu știe încă dacă plecarea sa va fi una definitivă sau dacă va mai reveni în țară.

„Dragi prieteni, după 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbării în România, voi face acum tot mai mult pasul și spre acțiuni care vizează întreagă umanitate, nu doar o țară.

În cursul după-amiezii de mâine voi pleca în Finlanda, unde mă voi angrena pentru o perioada mai lungă în proiecte creative care au legătură și cu România, dar nu numai.

Biletul de avion este doar dus. Dacă și când voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo. Îmi doresc să revin la un moment dat, îmi doresc să pun umărul din nou la ridicarea României. Am muncit din greu și m-am luptat pentru libertate, dreptate, justiție și o dezvoltare morală a societății noastre. Am înregistrat numeroase succese și am contribuit la schimbări de mentalitate de natură să apropie țara noastră de cele civilizate, prospere și dezvoltate din occident.

E drept și că de multe ori nu am fost înțeles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de către apropiați în care investisem încredere și prietenie. Dar cumva mă așteptăm la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior în cele din urmă.

Voi reveni să lupt pentru România în contextul în care voi avea sentimentul că o pot face într-un cadru eficient, alături de oameni de calitate și că beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp și energie irosite.

Vom comunica aici des, iar detalii despre proiectele la care voi lucra va voi oferi pe măsură ce ele se vor apropia de împlinire.", a scris Remus Cernea pe pagina sa de Facebook.

De curând, Cernea, în vârstă de 43 de ani a anunțat și că a pus capăt relației cu activista Ioana Stăniloiu, de 29 de ani. Cei doi erau împreună de 3 ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-30

TAGURI: remus cernea, romania, finlanda,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Iul 2018

drum bun cale batuta !
HAI FA IN FIN
01 Iul 2018

SCIRNAVENIE DE OM . MAI BINE NU TE FACEA MATA , UN CACAT , IN HAZNAUA LUMI .
ALLISON HOWARTS
01 Iul 2018

Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta@gmail.com
ANONIM
01 Iul 2018

pleci cu familia?
HORUS
01 Iul 2018

pana l-a facut Ponta deputat,acest parazit social a trait strict din pensia parintilor!A fost un elev bun in scoala,dar ulterior s-a dovedit din ce in ce mai letargic,mai aiuristic si astazi aflam ca a capotat!Ar fi bine,conform teoriei ä doua sansa "sa mai faca ceva in viata lui,dar in mod cert baaiatul e zdruncinat rau!
ANONIM
01 Iul 2018

Nu ar trebui sa ii judecam deloc! Va spun si dc. A te intrupa intr-un corp ce are dimensiuni restranse fata de amplitudinea structurilor aurice e deja stiut a fi o constrangere pt spirit. Apoi viata nu este usoara deloc in trup. Atatea simturi incep sa functioneze diferit de ceea ce stiai ca spirit- constiinta, esenta umanilor. Apoi dp aceste dificultati cu intreaga gama de incertitudini si deziderii amestecate in tot felul de trairi ce restrictioneaza, ca sentimente de timiditate, nesiguranta, incapacitatea proprie de a-ti sti valentele, apoi restrictiile celor ce manuiesc umanitatea in folsul propriu cu mare ipocrizie, umanitate ce aspira defapt la Sursa Creatiei sale, aspiratie exploatata abil. Peste toate sa vina si intruparea intr-un trup cu un gen diferit de cel care iti e tie fireasc, natural! Cred ca majoritatea au decis acest tip de experienta ca sa ne dea o supapa de refulare. Nu ii judec, ii compatimesc, majoritatea au o sensibilitate f. pronuntata si pt ei fiecare zgarietura e o injunghiere. Mare curaj sa faci experienta intruparii astfel in tari cu mentalitati inguste si informatie ezoterica lipsa...
ULTIMUL ANONIM
02 Iul 2018

Cred ca te bdroghezi ,faci spirale cu prietenarii si iti bei pisatul
Random imageUltimele stiri

loading...