2017-01-24 07:14


Revelaţia republicanilor, ameninţat de „problema Google”

 |  17:47
Revelaţia republicanilor, ameninţat de „problema Google”

Ascensiunea neaşteptată a lui Rick Santorum în rezultatele preliminare din Iowa a readus în prim-plan ideile controversate pe care acesta le promovează, dar şi o problemă inedită, provocată de activiştii pentru drepturile homosexualilor, prin intermediul Google.

Revelaţia primelor alegeri pentru desemnarea candidatului republican pentru preşedinţie a promis că, dacă va deveni liderul SUA, va susţine interzicerea avorturilor şi va schimba Constituţia astfel încât căsătoria între persoane de acelaşi sex să devină ilegală.

Campania lui Santorum ar putea avea însă de suferit ca urmare a „problemei Google”, după ce activiştii pro-gay au promovat o adresă web care, în momentul căutării după numele candidatului republican, afişează ca prim rezultat o referire vulgară la originea numelui de familie a acestuia. Potrivit Google, „Santorum” este un amestec din lubrifianţi şi materii fecale, rezultat în urma sexului anal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: problema Google, campanie Santorum, controverse Santorum, drepturi homosexuali, campanie presedintie SUA, campanie SUAComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image