2017-01-23 08:45


Revelaţii mistice cu Boc şi Udrea

 |  19:24
Revelaţii mistice cu Boc şi Udrea

Aflaţi într-o vizită de lucru în Israel, delegaţii României au  fost marcaţi de emoţiile trăite la locurile sfinte vizitate în Ierusalim. Impresionaţi de măreţia locurilor, s-au  recules la zidul plângerii  şi au pus acatiste.

Emil Boc şi Elena Udrea, împreună cu alţi miniştri, profită de o vizităoficială în Israelpentru a acorda atenţie spiritualităţii creştine. Având la dispoziţie maşini blindate, guvernanţii au vizitat Zidul Plângerii, Memorialul Yad Vashem-destinat victimelor Holocaustului şi Mormântul Sfânt. La ultimul dintre obiectivele vizitate, Emil Boc a aprins 33 de lumânări, vârsta la care a fost crucificat Isus Hristos, pe care ulterior le-a luat acasă. Premierul a declarat: “Am avut un scurt moment în care, ca orice creştin, am putut să trăiesc momente unice vizitând locurile sfinte. Este un lucru pe care nu-l uiţi niciodată şi poate ai doar o singură dată această şansă în viaţă". La Zidul Plângerii, Elena Udrea, foarte încrezătoare, a declarat jurnaliştilor că în vizitele precedente efectuate la Ierusalim, a pus acatiste şi i s-au indeplinit toate dorinţele. Drept pentru care, a pus din nou acatiste. Pentru premier, vizitarea muzeului Holocaustului, afost o experienţă foarte emoţionantă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-26Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

UN ORTODOX
25 Noi 2011

Mioara Costin, Acatistul este un imn de laudă, închinat lui Dumnezeu, Maicii Domnului sau unuia dintre sfinţi, şi e specific Ortodoxiei, pe când Zidul Plangerii este cel mai important loc sacru al iudaismului, fiind ultima rămâşiţă a Templului lui Solomon. Deci Udrea, Boc şi restul nu au pus acatiste la Zidul Plângerii, ci bileţele pe care şi-au scriu dorinţele, acest gest însemnănd practic o lepădare de Hristos. Că pedeleii sunt nişte habarnişti ipocriţi, era de aşteptat, dar nu şi de la un jurnalist care îşi respectă profesia.
UN ORTODOX
25 Noi 2011

Erată: "rămăşiţă" în loc de "rămâşiţă ".

Adauga un comentariu

Random image