2018-11-18 22:52


REVIZUIRE: PSD discută la sfârşitul lui august dacă face referendum în toamnă

 |  19:35
REVIZUIRE: PSD discută la sfârşitul lui august dacă face referendum în toamnă

Modificarea Constituţiei şi înfiinţarea regiunilor trebuie făcute în acest an, cel puţin acesta este curentul majoritar în Biroul Permanent Naţional al PSD, după spusele preşedintelui executiv al social-democraţilor, vicepremierul Liviu Dragnea.

Luni dimineaţă, membrii BPN al PSD au discutat pe acest subiect şi a rămas stabilit „foarte clar” ca spre sfârşitul lunii august să se organizeze o nouă reuniune a acestui for, dar se va întâlni şi Comitetul Executiv Naţional, precum şi întâlniri cu grupurile parlamentare social-democrate. Cu această ocazie, Liviu Dragnea va prezenta o analiză în care va susţine şansele unui referendum organizat în toamnă pe revizuirea Constituţiei.

“... nu e bine să cedăm aşa de uşor. (...) Din punctul meu de vedere, proiectul de regionalizare va fi gata în septembrie. Dacă Constituţia va fi modificată, îmi duc proiectul la capăt, dacă nu, o să-l amân", a declarat preşedintele executiv al PSD.

Încă o dată, Dragnea a susţinut organizarea pe mai multe zile a referendumului şi o strategie specială pentru diaspora, dar nu vot prin corespondenţă "pentru că este foarte uşor de fraudat", şi nici urna mobilă.

Vicepremierul a mai spus că şi Crin Antonescu ar fi de aceeaşi părere, “să analizeze serios”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-15

TAGURI: revizuire, regionalizare, Dragnea, referendum, toamna, vot, PSD, PNL, USL
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...