2019-02-23 02:52


REVOCAREA lui Kovesi: Ce SFAT îi dă Băsescu lui Iohannis

 |  00:35
REVOCAREA lui Kovesi: Ce SFAT îi dă Băsescu lui Iohannis

Revocarea din funcţie a procurorului-şef al DNA Laura Kovesi este "o chestiune sensibilă" şi o "decizie grea" pentru preşedintele Klaus Iohannis, a declarat miercuri fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Îndepărtarea prematură a lui Kovesi va da satisfacţie şi lucrurile vor intra sub tăcere (...) E important să rămână până la sfârşitul mandatului. Nu s-au epuizat adevărurile pe care le avem de aflat despre ce se întâmplă în DNA", a spus Băsescu, la România TV.

Iohannis "nu trage de timp" şi este "în afara elementului de şantaj", a spus Băsescu, adăugând că actualul preşedinte "aşteaptă ca toate informaţiile despre ceea ce se întâmplă în DNA să ajungă la cei care au creditat-o nelimitat pe Kovesi".

"Riscul ca preşedintele să fie considerat ca unul care a abandonat lupta anti-corupţie este major. Deci nu trebuie să fie o revocare nesăbuită", a mai spus Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-29

TAGURI: revocare, kovesi, dna, basescu, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CRISTESCU
29 Mar 2018

probele din mass media nu au relevanta, chiar sunt imxtiuni in demersurile justitiei, ori un guvern care intoxica adevarul cu televiziunile pe care le sponsorizeaza nu aduc claritate nici in opinia publica, nici in institutii interne si externe, sunt doar can-canuri pentru a avea audienta si a deruta anchetele pentru trageri de timp, si a duce pe piste false anchelele in derulare!
FREACA MENTA
29 Mar 2018

FREACA MENTA INCA 100 ANI . DACA MAI RAMINE JUMATATE DE POPULATIE
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Mar 2018

ce tot o dati la intors...Dosarele de coruptie merg inainte,si dupa ce expira mandatul lui KOVESI tot asa o sa fie,lumea s-a saturat de porcariile astea mafiote cu contracte gen udrea si Ghita>>>>cine a facut porcarii sa raspunda pentru ele,si cu asta BASTA....de DNA nu aveti cum sa scapati shobolimbozaurilor(DEFINITIE...SHOBOLIMBOZAURUL este o cREATURA DIABOLICA originara dintr-u cuib de SHOBoLANI care mananca cerealele de pe tarlaua altuia..si au tot mancat si au tot mancat pana cand s-au facut cat un DINOZAUR)
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...