2019-02-19 17:26


REVOLTĂ în PSD. Cinci lideri i-au cerut DEMISIA lui Liviu Dragnea în Cex

 |  17:06
REVOLTĂ în PSD. Cinci lideri i-au cerut DEMISIA lui Liviu Dragnea în Cex

Gabriela Firea, Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu, Mihai Tudose și Robert Negoiță i-au spus lui Liviu Dragnea în ședința CEX de la Parlament că își mențin toate cele spuse în scrisoare, inclusiv cererea pentru demisia lui, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD.

Nemulțumiții i-au reproșat stilul de conducere discreționar.

În plus, Paul Stănescu i-a spus lui Dragnea că o expune pe Viorica Dăncilă unei eventuale cercetări penale dacă o forțează să adopte o OUG pentru amnistie.

Mihai Tudose a criticat lipsa de comunicare din partid, în timp ce Adrian Țuțuianu a prezentat un sondaj de opinie în care PSD este la scorul prezentat în scrisoarea nemulțumiților, fără a spune cine a realizat sondajul, au declarat surse politice, citate de Mediafax.

Fostul premier Mihai Tudose a criticat lipsa de comunicare, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

La ședința Comitetului Executiv al PSD, de vineri, Adrian Țuțuianu a prezentat un sondaj de opinie în care PSD este la scorul prezentat în scrisoarea din partid.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-21
Citeste si:
Liviu Dragnea, primele DECLARAȚII în timpul CEX-ului. Ce anunț a făcut șeful PSD

TAGURI: psd, cex psd, gabriela firea, paul stanescu, adrian tutuianu, mihai tudose, robert negoia, demisie, liviu dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Sep 2018

Intreaga organizatie mafiota psd trebui scoasa in afara legii. Programul de guvernare al acestei mafii este HOTIA DIN BANUL PUBLIC , INSELATORIA SI MANIPULAREA ELECTORATULUI PREPONDERENT ANALFABET SI INCULT AL PSD. INDIFERENT CINE VINE IN LOCUL PUSCARIASULUI draKnea NARAVUL PESTEI PSD RAMÂNE ACELASI -HOTIA.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...