2019-02-23 00:47


REVOLTĂ în PSD: Marcel Ciolacu îi ia APĂRAREA lui Marian Neacșu după excludere

 |  16:26
REVOLTĂ în PSD: Marcel Ciolacu îi ia APĂRAREA lui Marian Neacșu după excludere

Preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, spune că nu înţelege motivele pentru care Marian Neacşu, fost secretar general al formaţiunii, a fost exclus din partid, relatează Agerpres.

„Îmi pare foarte rău că domnul Neacşu a fost exclus din partid. Şi în CExN am spus, domnul Ţuţuianu a greşit cu ceva palpabil, la domnul Neacşu nu a fost nimic palpabil. Asta a fost părerea mea. Nu am înţeles de ce a fost exclus domnul Neacşu, de asta am votat împotrivă şi oricum aş fi votat împotriva oricărei excluderi”, a spus el, la Palatul Parlamentului.

Marcel Ciolacu este de părere că în cazul lui Adrian Ţuţuianu greşeala a fost că „s-au dat acele înregistrări”.

El a precizat că este supărat „cu aceste excluderi” şi că a vorbit cu parlamentarii PSD de Buzău care i-au spus că nu consideră că s-a procedat corect în acest caz.

Totodată, Ciolacu a menţionat că nu a vorbit despre această „supărare” cu liderul PSD Liviu Dragnea, dar a avut cu acesta o întâlnire marţi, în biroul de la Camera Deputaţilor, la care a participat şi fostul premier Mihai Tudose şi în cadrul căreia au vorbit „despre nişte legi şi nişte probleme pe energie”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-07

TAGURI: psd, buzau, marcel ciolacu, excludere, marian neacsu, adrian tutuianu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...