2017-01-16 15:25

POLITICA


Roberta Anastase neagă plecarea de la şefia Camerei Deputaţilor

 |  14:36
Roberta Anastase neagă plecarea de la şefia Camerei Deputaţilor

Prim-vicepreşedintele PDL, Roberta Anastase, a infirmat categoric înlocuirea ei de la şefia Camerei Deputaţilor, specificând că acesta este doar un subiect fabricat de Opoziţie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat la Realitatea TV că zvonul schimbării sale din funcţie este un subiect “artificial” construit de Opoziţie, mai precis de senatorul PC Dan Voiculescu, care, după discursul lui Victor Ponta de la învestirea Guvernului Ungureanu, i-a chemat la Grivco pe cei doi co-preşedinţi ai USL, unde a stabilit cele patru condiţii, pe care le-a pus Uniunea pentru a reveni la lucrările Parlamentului, printre care şi schimbarea sa din funcţie.

“Dramatic este alt lucru, că doi lideri politici (n.r. - Victor Ponta şi Crin Antonescu) vin şi îşi asumă o temă dată de acasă de un al treilea om politic, Dan Voiculescu. Dan Voiculescu este cel care a făcut tot demersul în justiţie în ceea ce priveşte votul pe Legea pensiilor. Şi vreau să vă spun că suntem în următoarea situaţie: pe acest subiect s-au pronunţat Curtea Constituţională, Parlamentul însuşi prin vot, nu altcumva. Parchetul General, procurorul general şi, ultima dintre ele, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie printr-o sentinţă definitivă. Acum, românii pot să aleagă între toate aceste instituţii, care au spus clar că acolo nu a existat nimic, începând cu Parlamentul însuşi, sau Dan Voiculescu”, a mai spus Anastase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Roberta anastase, shimbare, inlocuire, camera deputatilor, realitatea tvComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image